ONE DIRECTION DANMARK

Biljetter bokade till One Diretions konsert i Danmark den 16 juni 2014!! Anledningen till att jag inte går på deras konsert när de kommer hit till Sverige är att jag tar studenten samma dag (13:e), dock la de ju in en extra spelning dagen efter men det fick jag reda på typ precis innan biljetterna släpptes så det var ju lite sent påkommet... Aja kommer bli kanonkul i Danmark! Hela klassen ska med så det blir typ som en klassresa som avslutning eftersom vi som sagt tar studenten. De som vill kommer även gå på konserten, ca 6 tjejer i klassen! Längtar massor, tusan att det är så långt kvar!
 
/Jossan
 

Skogslotten

Vi var ju i Skogslotten och tävlade förra helgen och nu kommer resultat! 
Jag och Märta hoppade bara en L:A(1.00m) och det gick kanon! Jag visste redan när jag gick in på banan att det inte var några felfria så därför satsade jag bara på att gå nolla, vilket vi gjorde! Eftersom det inte var något mer felfritt ekipage än oss så vann vi denna klass! Märta var verkligen jättefin! 
Tyvärr så glömde pappa att trycka igång filmkameran så det blev ingen film!
/Jennifer



FREDAG!!

Åh äntligen fredag igen! Helgen kommer bestå av lite allt möjligt! Hem i eftermiddag o rida o fixa, sen myskväll med bästavän Felicia tills imorrn! Imorrnkväll kalas hemma för Hampus som fyllde i måndags! Söndagen blir nog lugnt hemma, rida o plugga lite o så! 
Sitter just nu och planerar sommaren/studenten med tjejorna i klassen, kommer bli sååå kul! Studentkryssning, One Direction i Danmark osv!
 
MsvB i Heda
 
TREVLIG HELG PÅ ER!!
/Jossan

Grattis!

Grattis på födelsedagen bästa bror!<3
/Jennifer 


Tävling

Som Jossan skrev så ska vi till Skogslotten idag och tävla! Jag och Märta ska bara hoppa en klass, så det blir en L:A. Ska bli jätteroligt! Resten av helgen kommer nog till mestadels bestå av plugg då jag har ganska mycket i skolan nästa vecka.
/Jennifer



Hjälp med ny header

Skulle vara kul att byta ut headern, eftersom vi haft den nuvarande i en evighet!
Tyvärr är ingen av oss så tekniskt begåvade att vi vet hur man gör... Någon av er eller någon ni känner som är duktig på sådant? Skulle vara supersnällt om någon skulle vilja hjälpa oss!

Reeegn

Tråkväder...Babie får vila idag. Dels för jag hade planerat det och för att det regnar. Ska ut och ha lektion nu sen in o plugga igen. Kemi- och djurvårdsprov imorrn. Fysikprov på onsdag... skojigt... I helgen blir det Skogslotten på lördagen för Jennifer och mig och på söndagen ska Hampus till Nyckelby för cm-hoppning! Hoppas på bättre väder då!
/Jossan

Godnatt

Ligger just nu i sängen hos farmor o farfar o ska sova. Kom nyss hem från speedwayen (semi-final piraterna-smederna) som piraterna vann, gött! 
Imorrn blir det skolan och sen utgång på torsdagsklubben med bästa tjejerna i klassen! 
För er som missat det kan jag väl även passa på att säga att jag klarade körkortet i torsdags (första försöket på både teori o körning på samma dag)! Så himla skönt!
 
Tänkte även lägga upp en bild på min nya (dock ovetande) pojkvän! Haha, känner mig som 14 igen!
Natti natti!
/Jossan
 

RSS 2.0