Tävling

Hanna kom ju igår efter att vi hade klippt oss och vi har inte gjort något speciellt. Men kul har vi haft i alla fall :D
Sitter just nu i lastbilen i Borås och så har vi även fixat lite i stallet hos hästarna :) Ska nog gå ner en sväng till dom igen snart.
Imorrn kommer både Jossan och jag hoppa änglahoppet kval 1 som går i L:A (100cm)
På torsdag är det L:A+5 (105cm) som är kval 2 och på fredag kommer man antingen till final som går i MsvB (110cm) eller så får man hoppa consolation som går i L:A (100cm) :)
/Jennifer


Snart framme

Sitter i bilen påväg till Askersund och är snart framme, så snart ryker en bit av håret!
Har hunnit tvätta benskydden, packat det mesta och satt ihop Märtas nysmörjda träns :)
Pållarna har även fått nya skor på förmiddagen :)
Sen kommer ju även min saknade vän :D<3


Hanna♥

Idag blir det fullt upp hela dagen! Red Märta ihop med Iza och Darmona imorse och nu tänkte jag tvätta benskydden som ska med till Borås :) Måste även putsa lite utrustning som ska med. Vi åker ju imorrn eftermiddag så allt måste ju packas också innan imorrn.
Vid halv 3 idag åker vi till Askersund för att klippa oss och sen kommer Hanna och sover till imorrn♥ Ska bli så kul att träffa henne igen då vi inte träffats på ett tag!
/Jennifer
 

Tävling!♥

Idag tänkte jag rida Märta en sväng i skogen eftersom det är tävling imorrn, så då får hon ett lite lätt pass :) Kommer ju även att fixa alla grejer tills imorrn. 
Klasserna imorrn blir L:A och msvB :)
Ha en bra dag!
/Jennifer
 

Påväg hem!

Hade simning sista lektionen i skolan idag och sen slutade vi tidigt, så är hemma snart :)
Kommer rida Märta först och sen kommer Iza och rider Darmona och efter det blir det väl lite plugg.
Ha en bra dag!
/Jennifer


Linköping

Här kommer bilder på det jag köpte i Linköping igår :) Har dock bara bild på ett par av skorna.
 
Skalet är lite mer lila än vad det är på bilden.
/Jennifer
 
 

Angående bloggen...

Känner att det blir väldigt dåligt med inlägg i veckorna så jag har kommit fram till att jag ska försöka blogga på helger och lov när jag är ledig osådär, så mycket som möjligt. För skolan, flickornas lektioner och Märta går ju före bloggen, men jag ska försöka göra lite inlägg i veckorna också! :) 
 
Märta fick ju ett markarbetspass och hon var så himla fin! Jätteduktig verkligen, älskar den lilla ponnyn!♥ Har verkligen inget att säga utan att passet gick superbra! :D
/Jennifer

Tjejkväll♥

I fredags hade vi tjejkväll hemma hos Filippa :) Det var superkul! Tack för dom dagarna tjejer!♥ 
Igår åkte vi hem och jag tog bussen in till Borensberg där mamma och pappa mötte upp mig. Vi åkte sedan vidare till Linköping och shoppade lite :D Alltid lika roligt! Fick med mig en huva, ridhandskar, mobilskal och två par höstskor hem :) Bilder osv kommer nog upp någon gång under dagen! 
Nu blir det ut och rida Märta! Hon har fått vila sen i måndags då de blev vaccinerade i tisdags och då ska dom ju få vila lite. Men idag blir det ett markarbetspass i paddocken för hennes del :)
/Jennifer
 
Fina Märta♥
Bild tagen av Julia!

Helg igen!

Ännu en helg, lika skönt som vanligt! Dock är ju inte vädret det roligaste...
Har dessutom två veckors "ledigt" från skolan eftersom jag har praktik nästa vecka och lov veckan efter det! Helt okej om jag får säga det själv.
Jonas har varit hos mig igår tills idag, och nu ska jag mde honom hem tills imorrn. Imorrn kommer även Rosie hit och ska bo hos mig nästa vecka när vi har praktik, kommer bli kanon!
Red lite lugnt igår så hon fick en mjukstart efter vaccinationen och idag har jag också ridit i det trevloga vädret, älskart...
Men men, nu blir det som sagt en sväng till Motala!
 
/Jossan

Lugn kväll

Sitter och kikar på tv, ska nog se kalla fakta om det där med djurparkerna sen, hemskt...
Vart på "skolbio" idag på eftermiddagen med klassen och sett Simon och ekarna, bra film men redan sett den på bio innan med Jonas.
Hästarna är nyvaccinerade så blir vila några dagar för dom. Har alltså inte ridit idag. Blir väl i slutet av veckan igen.
Har pluggat samhäll, politik och demokrati aaaaskul... Men nu blir det en dusch och sen kolla lite på Heartland!

Fin bild tagen av Julia!
/Jossan

Hanna<3

Har precis slutat nu och jag kommer åka hem till farmor och farfar och sedan till stan för att träffa Hanna! Saknar henne så grymt mycket då vi inte har träffats på jättelänge! Ska verkligen bli kul att träffa henne igen!<3


sommarbild <3

Känner mig inte så jättepepp på att just göra nånting en sån här regnig dag... Vart ute med lilla Felicia en sväng och klappat på hästarna, vart ingen ridning för henne idag heller, tråkväder. Själv har man jobbat i ladugården hela dagen, sju till fyra! Kommer att ha så varje måndag fram till jul. Nästa vecka är det praktik och veckan efter äre lov, kommer bli skönt!
Nu blir det en dusch för o bli av med kostanken sen lite engelskaplugg en sväng!
 
Ha det bäst!
/Jossan

Master Mind♥

Har precis varit ute och ridit Märta och det gick jättebra! Hon var så fin och lyssnade jättebra! Nu blir det duschen och sen packa väskan eftersom det är skola imorrn. 
Sen ska jag ju självklart titta på solsidan ikväll! ;)
/Jennifer

Söndagen den 14 oktober

Märta kommer bli riden i eftermiddag då jag har konfirmationsträff idag från 11-15.
Idag är det ju söndag vilket innebär att det är måndag och skola imorrn :( Det bra med att det är måndag imorrn är att vi slutar tidigt och efter det ska jag in till stan och handla jeans med Matilda, som sällskap :) Jag ska även byta skorna som jag köpte då dom blev lite för stora :/ Så jag ska byta till en storlek större så att mamma kan ha dom och så får vi åka in och köpa nya till mig nån dag :) Ja, nu vet ni hur mina dagar ser ut! ;)

/Jennifer


Lugn dag hemma!

Stina och Ella kom och red på förmiddagen och efter det red jag Märta. Hon fick ett markarbetspass i paddocken och det gick bra! Hon lyssnade bra och gjorde som jag sa, fast i början var hon väldigt stressad då jägarna gick runt i skogen och ropade ;) Men hon lugnade ner sig ganska snabbt :)
Har mockat och fixat lite i stallet och nu pluggat. Så har min dag sett ut! Inte något ovanligt utan en lugn och skön dag hemma!
/Jennifer


Skor

Var ju på stan idag och köpte skor, och det blev dessa! Tycker dock att dom är finare i verkligheten än på bilden :)
/Jennifer
 

Helg!

Slutade 2 idag och tog bussen in till stan där mamma var. Vi har varit och köpt "höstskor" till mig som jag är väldigt nöjd med :) Har även varit och kollat på tapeter till mitt rum då vi ska tapetsera om det någon dag :)
Nu är alla prov och läxor avklarade för denna vecka så nu tar vi helg! Självklart kommer helgen bestå av plugg osv men men, det får man stå ut med!

/Jennifer


Plugg

I måndags hade jag lektion för Iza och igår för Milla. Har inte hunnit rida själv då jag har haft så himla mycket med skolan nu! Men idag är det inga lektioner så jag ska rida Märta och efter det mera plugg då vi har Historia prov imorrn :S Känns som att det enda jag gör nu för tiden är att plugga, usch hatart!

/Jennifer


-

Har pluggat ett bra tag nu så ska gå ut en stund tror jag, för jag orkar inte mer för stunden ;) Har gjort lite engelska och lite på SO provet som vi har på torsdag.
På förmiddagen red vi en sväng i skogen på Märta och Barbie. Hästarna var lika pigga och glada som alltid :)


Nyklippta hästar!

Igår var vi med Märta och Barbie i Väderstad hos vår tränare och fick våra ponnys klippta, skönt att ha det gjort! Skönt för hästarna med att bli av med nallepälsen, speciellt Barbie som var jätteullig innan!
 
/Jossan & Jennifer
 

Bra träning!

Klippningen idag gick jättebra! Märta var lugn och inte speciellt stressad över det :)

Träningen gick också superbra! Märta var pigg men inte dragig eller så utan hon lyssnade bra :) Vi hoppade inte högt utan vi hoppade tre kombination och studs och lite annat liknande :) Är jättenöjd med henne idag!
/Jennifer


Mot Väderstad

Nu är vi på väg till Väderstad för att klippa Märta och Barbie och träna. Nina är snäll och hjälper oss att klippa hästarna då vi inte har nån klippmaskin, eller vad det heter :) Hästarna har börjat få riktigt mycket päls faktiskt så det ska bli skönt att slippa med allt vitt hår överallt!
/Jennifer


Idrott

Sitter i gympasalen med Matilda och väntar på att resten i vår klass ska komma.
När jag kommer hem kommer Stina och Ella och rider och efter det ska jag rida Märta :)


Master Mind♥

Märta fick ett markarbetspass och det gick bra! Vi skrittjobbade väldigt mycket i början för när vi rider så går hon och gungar lite med huvudet, för att jag inte håller ett ordentligt stöd i handen. Så jag tränade mycket på det idag och det gick faktiskt bra till slut :) I traven var hon jättefin och i galoppen också. Jag galopperade inte så mycket för  det gick så bra, så jag tyckte inte att det behövdes :)
 

Ut och rida Märta

Kom hem för en halv timma sen och nu blir det ut och rida Märta. Efter det måste jag svara klart på frågorna som vi fick till en bok som vi håller på och läser. Har även Biologi läxa till måndag så får se om jag hinner göra nåt på det ikväll eller om jag gör det i helgen :)

Studiedag

Idag är det studiedag för min del, asskönt! Blir en lugn dag hemma. Ska rida och fixa lite annat, ska plugga lite också. Har inte så mycket mer att säga för tillfället... Har varit jättedålig på att skriva nu, får bättra mig!
Världens finaste hästar, titta bara på dom!
/Jossan
 

Promenad

Pluggade ju till tyska provet förut och efter det kände jag att jag behövde komma ut en stund så jag gick en promenad :) Hade lite ont i huvudet osådär för att jag suttit inne och pluggat och tittat på TV hela eftermiddagen, så det var väldigt skönt att gå ut en stund!
Nu blir det duschen och sen kolla igenom tyskan igen så att det sitter och sen kommer Klara :D<3


Spruta

Åkte till farmor och farfar direkt efter skolan och åt och åkte sedan till vårdcentralen och tog sista sprutan mot livmoderhalscancer.
Ska plugga till tyska provet som är imorrn och sen kommer Klara ikväll :D<3


Pluggkväll!

Nej usch nu får vi verkligen skärpa oss! Fortfarande inte något inlägg från Ljungby och inte uppdaterat sen i lördags :o
Märta får vila idag och jag ska plugga hela kvällen eftersom jag är själv hemma. Mamma jobbar kväll och dom andra i familjen åkte för att titta på speedway men jag hade ingen lust att stå där och frysa ;)
 
 

RSS 2.0