Mot Sharpman!

Eftersom Sharpman har rea så tar vi oss en sväng dit nu! Har mockat och fixat i stallet på förmiddagen och ikväll ska vi fira Hampus :) Stina och hennes familj kommer så när vi kommit hem från Sharpman kommer vi förbereda inför ikväll :)
Jag har en söt häst! :*<3


Inget att blogg om, kom gärna med förslag!

Sorry, sorry för att bloggningen har varit usel men jag har inte haft någon lust eller tid att blogga... Vet inte vad jag ska skriva nu för tiden, men resultat från Ljungby kanske är en bra idé?
I alla fall så var vi och tränade i onsdags och det gick bra! Mycket tekniska övningar vilket jag tycker var väldigt bra övning!
Stina och Ella kommer vid halv 5 och efter det hade jag tänkt rida Märta :) Blir nog ett markarbetspass.
Och som rubriken lyder får ni mer än gärna komma med förslag om vad ni vill att vi ska blogga om!
/Jennifer


Föräldrarmatch

Kom hem vid halv 3 igår och hade lektion för Iza vid 5. Åkte sedan med ner till DGIF för att titta när alla lagen spelade mot sina föräldrar ;) Både mamma och pappa var med, faktiskt väldigt kul att titta på dom när dom spelar! ;) Det blev 3-3 så de avslutade med straffar och då förlorade föräldrarna med 4-5.
Idag slutar jag sent så är hemma vid 5 och sen kommer Milla vid halv 6. Efter det får jag se om jag hinner rida Märta eller hur det blir. Beror lite på om vi har mycket läxor.


Grattis!♥

Har nu varit hemma ett tag efter tre dagar i Ljungby! Har varit väldigt kul med ganska bra resultat och ganska svåra banor. Ni komer få resultat någon gång, kanske ikväll :)
Ska även passa på att gratta världens bästa lillebror som fyller år idag!♥
 

Ljungby

Då är vi påväg mot Ljungby! Kom hem från skolan vid 5 och sen åkte vi vid 6 så det blev lite stressigt. Men som tur var packade jag in i lastbilen och tvättade Märta igår :)
Jag och Märta kommer hoppa:
Fredag: L:A
Lördag: msv b
Söndag: L:A
Ska bli väldigt kul!
/Jennifer


Sjuk

Vaknade imorse och mådde inget vidare :/ Mådde illa och hade ont i huvudet så är hemma från skolan. Har även sovit väldigt dåligt i två nätter nu. Somnat vid 2 och sedan vaknat vid 6 nån gång. Vet inte riktigt varför, men jag hoppas att det ger sig i alla fall! Kanske är därför jag inte mår så bra också. Men som sagt så är jag hemma idag och har packat det mesta inför Ljungby. Ska nog gå ut en stund nu för det är så tråkigt att bara sitta inne även om man är sjuk ;)

Bild tagen av Julia!

Master Mind♥

Kom hem vid 5 idag och sen kom Stina och Ella vid halv 6. Dom red till 7 ungefär och då tog jag in Märta och red henne :) Vi hoppade lite då jag känner att vi behöver träna på att komma rätt fram till hindrena så att vi inte får fler stopp. I början kom vi väldigt nära men Märta hoppade ändå men sen så blev det ett stopp, vilket jag tycker är bra att hon gjorde för att jag nån gång måste jag lära mig att komma rätt. Efter det så ansträngde jag mig verkligen på att vi skulle komma rätt och då gick det mycket bättre!
Har nu pluggat lite så ska gå och sova då jag är väldigt trött eftersom det har gått i ett ända sen jag kom hem fårn skolan! 
Imorrn kommer jag att packa det sista inför Ljungby för att vi ska kunna åka så fort som möjligt på torsdag kväll :) Kommer även rida Märta och det blir nog en skogstur :) 
 

Bild tagen av Julia!

Kolmården

Igår var jag på en "hunddjursdag" på Kolmården med djurklassen på Vreta. Vi läser kursen hundkunskap så vi var där och tittade på Kolmårdens hunddjur och lyssnade på lite föreläsningar, ganska kul faktiskt! I alla fall att gå runt och titta i parken, älskar djur! Här kommer i alla fall bilderna från vårt studiebesök, alla är inte fantastiska för tog bara kort med mobilen och djuren var en bit in i inhägnaderna!




/Jossan

Kommer nog bli en bra dag...

Dagen börjar ju bra, försov mig 1 timme så mamma är snäll och skjutsar mig till skolan. Vaknade konstigt nog den tiden jag skulle fast 1 timme senare som jag inte fattade förrän jag kom ner till köket och tittare på klockan, haha känns ju som att det kommer bli en lyckad dag...


Bessie´s Barbie

Red Barbie förut ihop med Iza. Blev först en skogstur och sen lite i paddocken. Båda hästarna tyckte det var kul att få en sväng i skogen :) Paddocken sen blev det lite markarbete, vilket gick lite sisådär. Barbie var väldigt pigg som sagt och ville inte riktigt koncentrera sig. Mot slutet började hon slappna av lite och då gick det mycket bättre. Tog sedan in hästarna och nu har jag precis duschat och fixat mig efterso det är skola imorrn :( Slutar dessutom halv 4 så är inte hemma förrän 5, vilket jag tycker är sent :p Stina och Ella kommer och rider vid halv 6 och efter det är tanken att jag ska hinna rida Märta, får se hur det blir med det. 
/Jennifer
 
Jossan och Barbie♥

Studiedag

Idag har vi studiedag så jag red Märta imorse och det blev ett markarbetspass. Hon var väldigt fin, men mot slutet blev hon lite uppspelt för att vi gjorde lite ökningar och minskningar. Men då gick vi in på volten och då lugnade hon ner sig igen.
Nu har jag tvättat mina converse och alla benskydd som ska med i helgen då vi ska till Ljungby.
Ikväll kommer Iza och då kommer jag rida Barbie ihop med henne då hon är i Kolmården och kommer hem lite senare än vanligt.
/Jennifer


Resultat DM Vikbolandet

Sovit av mig ilskan från igår så nu kan jag skriva lite resultat från gårdagens DM!
Laget (jag, Jennifer och Moa) var alla tre felfria i grunden och var dessutom det enda laget som var det! Nyckelryttarnas lag fortsätter alltså att vinna och den här gången även ta DM-guld, så himla kul!
 
I samma klass LB, men individuellt tog Jennifer andraplatsen med 0+0 fel! Jag hade (enligt pappa, hörde inte själv) den bästa tiden men petade sista hindret...
 
I den individuella DM-klassen i LA, var jag en av endast fem felfria i grunden som gick vidare till omhoppningen. Gick ut som sista startande och alla fyra innnan var felfria. Hade även här bästa tiden men petade sista bommen! Har nog aldrig varit så förbannad i hela mitt liv! Sååå nära guldet! Barbie var så himla fin och jag skyller absolut inte på henne! Blev nog lite för försiktig mot sista eftersom jag visste att det bara var ett hinder kvar, och satte henne alldeles för nära istället för att rida på... men men, två gånger och så nära båda gångerna, nästa gång sitter det!
 
Min L:A gick inte speciellt bra då vi stannade ut oss... Vi kom först fel på 2:an och Märta blir lite bekväm då så det blev ett stopp. På 5:an kom vi också fel så det blev ett stopp där med vilket blev en uteslutning. Hoppade det hindret igen sen och det gick hur bra som helst, så det berodde på att vi kom fel båda gångerna. Men vi tar nya tag inför nästa helgs tävling!
 
Bästa laget nånsin! (Barbie tappade sin rosett på ärevarvet tyvärr...)
/Jossan

Helg igen

Återigen hemma från skolan en fredageftermiddag, känns alltid lika underbart! Ska snart iväg på kalas hos kusin, men tänkte hinna putsa lite grejer tills imorrn innan vi drar oss!
Imorrn väntar som sagt DM i Vikbolandet, ska bli superkul! Både Jennifer och jag hoppar i DM laget tillsammans med Moa och Valle, så himla kul med lag så ser verkligen fram emot det! Hoppar även det individuella DM som går i LA sen efteråt!
Trevlig helg på er och håll tummarna för oss imorrn!
/Jossan

Fullt upp

Har precis slutat skolan och sitter och väntar på bussen med Matilda :) Kommer komma hem vid 4 och då har mamma tagit in Darmona och Svarten åt mig eftersom Stina och Ella kommer och rider vid 4. Sen blir det packa och fixa inför DMet imorrn i Vikbolandet! :D
Vi ska även fira min kusin ikväll som fyller 12, grattis! :)
Så det kommer vara fullt upp idag från att jag kommer hem till ikväll.
Det kommer även bli fullt upp imorrn med eftersom vi ska iväg och tävla, så det kommer inte bli så bra uppdatering.


På stan

Träningen igår gick bra! Märta och jag fick lite små missar men annars gick det bra :)
Efter skolan åkte jag in till stan med några kompisar och nu kom jag precis hem till farmor och farfar. Snart kommer även Klara hit så vi kommer sova här inatt :)


Söndag, måndag, tisdag och onsdag

I söndags var jag på konfirmationsträff så hann inte rida Märta då.
Måndag red jag Märta samtidigt som Iza red Darmona. Det blev en skogstur och lite i paddocken och Märta var jättefin!
Igår kom Milla och sen behövde jag skriva på mitt SO hemprov så Märta fick vila.
Idag ska vi till Väderstad och träna så vi måste åka vid kvart i 5 så när jag kommer hem så måste jag fixa hästarna lite snabbt tills mamma kommer hem och då åker vi direkt :)


Tre bra dagar med fina tjejor!♥

Hej hej! Hemkommen från tre härliga och roliga dagar med fina vänner!   
Vi har varit i en stuga i Nykyrka och kom dit på fredagen.
Fredag:
Linnéa, Love och Filippa var där när jag kom eftersom jag kom vid 8. Vi gjorde inte så mycket den kvällen utan vi tittade på "Allt för min syster" som var väldit sorglig! 
Lördag: 
Diye och Anna-Maria och var där under dagen. Vi spelade spel, fikade och körde några tävlingar där vi var i olika lag. 
På kvällen åkte Diye och Anna-Maria hem och Linnéa, Love, Filippa och jag cyklade ner och badade, vilket var väldigt kallt!!
Söndag:
Vi tittade på film och sen kom pappa och hämtade mig. 
Skrev bara lite kort om vad vi har gjort men ni får i alla fall lite bilder ;)
 
Tack för tre jätteroliga dagar allihop!!♥
/Jennifer
 
 

Lugn helg

Kommer att bli en lugn helg hemma med familjen. Jonas är i Dalarna och fiskar och det är ju vanligtvis med honom jag brukar spendera helgerna! ;)
Ska ut och rida snart, kanske rider både Märta och Barbie eftersom Jennifer som sagt inte är hemma. Eller så tar jag med mig mamma ut så får hon ta den ena! Tänkte även passa på att putsa och smörja lite grejer en dag som denna när jag inte har så mycket för mig ändå!
Btw, jättesugen på att åka och shoppa! Kollat bland annat nya skor till hösten, får se om jag drar mig till Linköping nån dag nästa vecka! Tänkte mig nåt sånt här:
 
/Jossan
 

Lite kort om hur mina dagar kommer att se ut

Äntligen fredag och helg! :D<3
Märta fick vila igår för att jag var på konfirmationsträff.
Hon kommer få vila även idag då Stina och Ella kommer vid halv 5. Sen ska jag åka till Nykyrka och sova i en stuga där med Love, Linnéa och Filippa till söndag.
På söndag ska jag på konfirmationsträff igen så Märta kommer få ledigt nu i några dagar om inte Jossan eller mamma rider henne nån dag i helgen :)
Men som sagt så kommer mina dagar att spenderas i Nykyrka med fina vänner hela helgen! <3
/Jennifer


Älgar

Red även idag en sväng i skogen med Märta och det gick bra. Vi träffade även 2 älgar på vägen, men Märta var konstigt nog inte så stressad utav det utan tittade bara lite och sen var det som om inget hade hänt. Hon är rätt cool min häst ;) 
Men i alla fall så fixade jag maten till hästarna innan jag gick in och skrev lite på min SO inlämning.
Tänkte att jag skulle gå och lägga mig nu för jag är verkligen jättetrött! Så godnatt på er!
/Jennifer
 

Gamal bild som ni ser eftersom det är snö ute, usch!

Godmorgon

Godmorgon!
I måndags åkte jag till farmor och farfar och sov där med Klara :) Iza var ju även och red och Märta fick vila.
Igår kom jag hem vid 5 och gick ut och red. Blev en skogstur och både Barbie och Märta var pigga och glada :) Pluggade sedan lite engelska och matte.
Idag slutar kommer jag komma hem vid 4 och då blir det ut och rida Märta, det blir nog ett markarbetspass :)
/Jenifer


Sluta tidigt

Åkte till skolan imorse och fick reda på att inte skulle ha nån 1h och 20 minuter SO efter lunchen så vi fick sluta nu! Helt okej enligt mig! Så nu är jag påväg till farmor och farfar som ska skjutsa hem mig och Jossan som också slutade tidigt idag :)

Iza kommer vid halv 5 ikväll och Märta får vila eftersom vi tävlade igår :)

En nyfiken Märta! ;)


Söderköping

Har gått superbra idag! Nolla i L:B (mountain horse ponny cup) och delad 4:e plats med klubbkamraten Moa Christensen! :D Rundan kändes jättebra och Märta var väldigt lugn och fin!
 
L:A gick inte riktigt lika bra, ett stopp på 5:an för vi kom lite för långt ifrån och då blev Märta lite bekväm så det blev ett stopp. Men annars tyckte jag att rundan kändes bra! 
 


 
Även stort grattis till Moa som tog sin andra nolla i L:A med Valle och en tredje plats på det! :D(Y)♥
 

/Jennifer

Denna helg

Hemkommen från en jättemysig helg hos Hilda! Älskar dig vännen! <3
Barbie hade ett ganska stort och djupt sår på benet som vi såg i fredags.. Kunde skritta henne men i traven markerade hon lite. I och med det har hon fått vila hela helgen eftersom jag ändå inte vart hemma. Hoppas hon blir bra snart så vi kan komma igång så fort som möjligt!

/Jossan

Tävling!♥

Det mesta är packat nu, så imorrn bär det av mot Söderköping med Märta! :D♥ 
Kommer hoppa L:B med stilbedömning, som ingår i ett av kvalen till mountain horse pony cup. Kommer även hoppa en L:A. 
Ska bli jättekul eftersom tävlingen i Grevagården blev inställd, så nu blir det ju tävling ändå! :D 
Ska gå ut och packa det sista och sedan skriva lite på min Biologi "inlämning".
Eftersom Jossan inte ska med så åker pappa och jag själva imorrn :)
/Jennifer
 




Tvättat Märta♥

Vid halv 3 gick jag ut och red Märta, och det blev en skogstur. Hon var pigg som vanligt fast hon lyssnade rätt så bra idag. 
Efter ridturen tvättade jag henne, för hon var verkligen jättesmutsig! Så nu är hon ren och fin! Ett tag i alla fall ;) 
Fixade sedan maten till hästarna så kom in för en halv timme sen ungefär. Nu blir det snart mat och sen kommer jag nog titta på nån film :)
/Jennifer
 



Gått i ett

Igår kom Stina och Ella och red vid halv 5 och efter det red jag Märta.

Märta var fin och gick ganska stadigt mot slutet, när Jossan hjälpte mig lite. När jag rider så gungar hon lite med huvudet fram och tillbaka så det behöver vi träna lite på så att hon får en stadig och fin form :)

Gick sedan in och åt och duschade innan pappa skjutsade mig till Hanna. Så gårdagen gick i ett hela dagen efter att jag kom hem från skolan!

Tog bussen från Hanna vid 11 till farmor och farfar där jag åt mat. Träffade även Alva och Danne där. Fick sedan skjuts av Danne till bussen som gick hem.

Nu blir det ut och rida Märta och sen göra lite biologi.


RSS 2.0