Änglahoppet

Skulle lägga upp filmen från Mjölby på youtube igår så att jag skulle kunna blogga om resultat, men det funkade såklart inte, så det kommer nog dröja ett tag innan det kommer upp.
Imorgon eftermiddag åker vi iallafall till Borås för att tävla hela helgen! Har verkligen sett fram emot den här tävlingen, måste vara den bästa inomhustävlingen som vi varit på! Förra året tog Märta och jag oss till finalen i Änglahoppet och slutade på en sjätte plats, så vi får hoppas att det går minst lika bra det här året!
/Jennifer
Älskar verkligen deras ridhus, så stort och ljust!
 

Resultat Mjölby

Jossan och Barbie
 
LB (efteranmälde)
0+0 fel och trea. Kändes jättebra, hon var pigg och framåt och inget tveksam.
 
Lotta och Vendela Magnussons film, vår filmkamera var urladdad...
 
LA
10 fel. Ett stopp på femman, helt mitt fel. Kom i mellanläge och satte henne alldeles för nära så det blev för svårt för henne. Hade samma situation inträffat förra året hade hon dock hoppat ändå, hon har blivit mycket bekvämare. Men som sagt jag satte henne för nära, hoppade om och då rev hon istället plus två tidsfel. Förutom min klant-miss så kändes hon väldigt bra. Sprången är superfina men hon har blivit mycket bekvämare och mycket mer tveksam än förut. Men eftersom vi har varit nere i en svacka och nu är påväg upp ur den igen är det inte så konstigt att hon är annorlunda. Men hon blir bättre och bättre igen, snart är hon sig själv igen! 
 
Hoppas på det bästa nu till helgen i Borås!
/Jossan

Måndag

Nu är det måndag igen, dock ingen skola vilket är väldigt skönt! Idag ska jag rida, klippa Märta och även göra klart SO hemprovet som jag började med igår. Ska bli skönt att få det gjort! 
Resultat från Mjölby kommer förhoppningsvis komma upp någon gång under dagen!
/Jennifer



Älskade lov!

Äntligen höstlov! Ska bli så otroligt skönt med en hel vecka ledigt!
Imorgon kommer vi åka på Mjölbys tävling som hålls i Mantorp! Märta och jag kommer hoppa en L:A(100cm) så vi får hoppas på att det går bra! 
/Jennifer



Studiebesök

Har ju som sagt inga vanliga lektioner den här veckan vilket är väldigt skönt! Så idag var jag och min klass på studiebesök och efter det åkte jag och Fanny in till stan och åt. Eftersom vi var tvungna att stå och vänta på bussen i spöregnet så var vi skapligt blöta när vi väl klev på bussen kan jag lova! 
När vi kom tillbaka till skolan fick vi planera hur vi ska redovisa studiebesöket på fredag. Slutade sedan runt halv tre och åkte hem och red.
Imorgon slutar jag runt två och även då ska jag hem och rida!
/Jennifer



Helgerna går alltid för fort

Som sagt helgerna bara springer iväg, redan söndag ju! Var tar dom vägen??
Fredagskvällen spenderades på vretafest med massa fina människor, superkul tills det spåra ur en aning... Några idioter börja bråka o polisen som var där hela kvällen fick köra ut alla så festen tog slut... Åkte hem med och sov hos min fina Felicia, mys! 
Lördagen (gårdagen) spenderades som Hampus hästskötare på höstpokalen omg.2 i Nyckelby som för övrigt gick väldigt bra! Felfri i clearounden och femma av totalt 32 startande, och flera av dessa konkurrenter är dessutom väldigt rutinerade ryttare som varit ute mycket och tävlat. Väldigt bra jobbat att slå dem med den lilla rutin som han själv har! 
Har ridit ett pass idag, hoppade lite och Barbie var superfin, duuktig pluttis! <3 Resten av dagen kommer spenderas vid datorn, skrivandes en tråkig kemilabbrapport... Ska dessutom ner till mammas jobb och städa!
Kommande veckan blir ganska lugn skolmässigt. Imorrn är vanlig skoldag, tisdag studiebesök hela dagen på universiteten i Linköping, onsdag vanlig skoldag, torsdagen Elmia hela dagen och fredagen studiedag! Seeeeen LOV!!
 
/Jossan
 

Snö?

Nu är även denna skolvecka avklarad! 
Hästarna har ju fått vila även idag, så Stina och Ella har bara varit här och hjälpt mig med att mocka och fixa i stallet.
Imorgon kommer jag att rida på förmiddagen och sen kommer Matilda hit på kvällen och sover här till söndag! 
Just nu sitter jag och kollar på idol och när det är slut tänkte jag titta klart på det senaste avsnittet av Vampire Diaries! 
/Jennifer
Känns ju lite sådär att det har snöat lite nu redan i oktober! 



livet är orättvist

 

Barnvakt

Hästarna blev idag vaccinerade och kommer därför få vila i några dagar. Så tyvärr ingen ridning innan helgen för min del. 
Ikväll har jag varit barnvakt åt Stina, så hon somnade för en stund sen. Pluggade lite på engelska glosorna som vi har tills imorgon innan jag åkte hit så jag  slipper göra det när jag kommer hem sen! 
Inte så roligt inlägg, men alltid något! 
/Jennifer



Måndag imorgon

Har varit en väldigt lugn helg utan plugg! Joel har varit här sen i fredags så han åkte precis hem. Har iallafall ridit nu på förmiddagen och det gick bra! 
 
Imorgon är det tyvärr måndag igen vilket betyder skola. Men det blir min sista vanliga skolvecka på två veckor nu. V.43 skulle vi göra något i skolan, men jag kommer inte riktigt ihåg vad, men den veckan har vi iallafall inga vanliga lektioner. Sen kommer ju det efterlängtade höstlovet v.44! Så det känns riktigt bra!
/Jennifer
 

lugn helg

Blir en lugn helg hemma. Stephanie följde med hem efter skolan igår och jag skjutsade hem henne i eftermiddags. Blev en ridtur i skogen då hon lånade Märta! 
Myser med mamma framför tv:n ikväll och imorrn händer inget speciellt. Lugn helg som sagt!
 
 
Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!
/Jossan
 

Underbara fredag♥

Så underbart med fredag nu igen!
Har en ganska lugn vecka nästa vecka vilket känns väldigt skönt! Kommer därför knappt behöva plugga något den här helgen. 
 Slutade iallafall två idag och då åkte jag hem och red ihop med Jossan, Stina och Ella.
Ska nu avsluta min fredag med att titta på ett avsnitt av Vampire Diaries!
/Jennifer
 

Broinvigning

Idag var våran skola och tittade på broinvigningen i Motala. Vi hade lektioner fram till 10:50 och sedan gick vi in till stan. Jag och några kompisar gick runt lite på stan tills kungen kom och sedan åkte jag hem vid halv 3. Så det var en väldig lugn dag i skolan! 

Imorgon slutar jag halv 4 och då ska jag hem och ha lektion för Milla och även rida själv.
/Jennifer



NY VECKA

Måndag igen och ny vecka på gång. Har precis lämnat in en engelska uppsats och en idrott uppgift, känns väääldigt skönt att ha det avklarad så nu är resten av veckan ganska lugn vad det gäller plugg-fronten, underbart!
Onsdagen denna vecka är det egentligen träningsdags men får se om det blir så, beror på mamma och hur hon jobbar. 
Nu blir det duschen och sen lägga sig och kolla avsnitt 1 av nya Heartland säsongen som kommit ut nu! 
 
 
Ha en kanonvecka allihopa!
/Jossan

One Direction

Igår var pappa, jag och Matilda på gymnasiemässan och efter det åkte vi hem en snabbis innan vi åkte ut till Nyckelby för att titta när Hampus tävlade med Darmona i höstpokalen! Dom var så duktiga så!
 
Idag har Jossan och jag hoppat med hästarna och det gick bra! Märta var väldigt pigg och framåt! Efter det försökte vi plocka i ordning på alla hästtäcken som bara hänger och skräpar ute i stallet, så nu är det lite mer ordning där ute iallafall!
 
Måste även säga att jag, Fanny och Matilda nu har bokat biljetter till One Direction den 14 juni! Ska bli så himla roligt! 
/Jennifer
 

Hampus rider höstpokalen

Varit en fullspäckad dag. Sov ganska länge imorse så hann just inte göra något innan vi skulle åka till Nyckelby med Hampus och Darmona för han skulle rida Höstpokalen omgång 1. Gick bra för dom, felfria i förklassen och även dubbelnolla i själva klassen. Dock utanför placering men dom var så duktiga! Väldigt imponerad av Hampus som inte ridit länge alls och är så duktig, han har verkligen jättefin känsla i ridningen!
Kom hem från tävlingen runt sex och var så himla trött så orkade inte rida idag så Barbie fick vila. Fixade stallet tillsammans med familjen och sen in o plugga lite. Ska se filmen "Valentine's Day" som går på tvn nu! 
 
Bild från MsvA (1,20) Helsingborg
 
Trevlig kväll allihopa!
/Jossan
 

Studiedag

Ber om ursäkt för att vi är så urusla på att blogga!
Har iallafall haft studiedag idag vilket var väldigt skönt! Har ridit, haft lektion, pluggat och så har även Joel varit här.
Imorgon blir det skola igen och på eftermiddagen kommer Stina och Ella och rider och efter det ska jag nog själv rida. Så himla skönt att det snart är helg igen!
/Jennifer



RSS 2.0