Master Mind♥

Hoppade Märta förut och det gick bra :) Vi hoppade en bana på 4 hinder som var maxade L:A (1m) hinder, och det gick som sagt bra :) Jag ritade upp banan på ett papper så bilden kommer här:
Tänkte nu skriva om banan, den var ju inte så lång men ändå ;)
Första hindret kom hon nära på och rev det, och då fick vi inte iordning på galoppen efteråt. Så vid krysset som jag har satt ut fick vi iordning på den, och då blev det helt fel avstånd! Men Märta var jättesnäll och hoppade ändå! Men då blev det ett "rättupphopp" så hon rev den bakre bommen, och då styrde jag bort från b hindret eftersom allt blev helt konstigt! Och sen fortsatte jag inte på banan eftersom det som sagt blev så konstigt.
Sen sänkte mamma det en gång och då hoppade vi bara kombinationen och då gick det hur bra som helst, så mamma höjde igen. Då hoppade jag hela banan och då kändes allt hur bra som helst och hon hoppade så himla fint! Så det där första var ju bara för att det blev så fel från början, så det känns ändå riktigt bra inför söndag! :D♥

Hoppning?

Det blir nog ingen uteritt utan kanske lite hoppning så att det känns bra inför tävlingen som är på söndag :) Mamma får hjälpa mig med att fixa lite hinder och sänkan och höja osv :)
image description

Sjukt trött!

Kom hem vid 4 och då åt jag lite och nu ska jag plugga lite engelska. Är så sjukt trött, vet inte om det beror på simningen eller vad det beror på så jag rider nog bara Märta en barbacka sväng i skogen :)

Godmorgon!

Nu ska jag gå upp och äta frukost :) Jossan väckte mig vid 6 imorse men jag somnade i alla fall om tills nu :) Idag kommer kanske Isa och efter det rider jag nog Märta om det inte blir för sent :)
/Jennifer


Alva<3

Påväg hem till farmor oh farfar nu :) Är skapligt trött efter att ha lekt med Alva hela kvällen ;)
Imorrn har jag sovmorgon och behöver inte gå upp förrän klockan 8:10 :D Kommer sedan cykla från farmor och farfar till simhallen.
Tog ju sprutan förut idag och jag var så himla nervös innan men det gick bra! Självklart gjorde det ont men det gör ju alla sprutor! Det var inte alls så farligt som jag hade tänkt mig ;)
/Jennifer


Filmer

Lite filmer på Barbie om nån är intresserad!
http://www.youtube.com/watch?v=igdXdUtfl7A
http://www.youtube.com/watch?v=CCAHhkx9_7Q
http://www.youtube.com/watch?v=oxjlbLQJIg8
/Jossan

Kalas!

Idag fyller den underbaraste vackraste ponnyn i världen 10 år! All kärlek till dig på din dag Barbie <3
Bild från sommaren 2010
/Jossan

Livrädd!

Sitter hemma hos farmor och farfar och har precis ätit :) Har även gjort tyska läxan så den är klar tills imorrn :) Om ca 40 min kommer pappa och hämtar mig och då ska jag ta sprutan :s Har aldrig varit rädd för sprutor förut, men kan säga att jag är skapligt rädd nu! :( Sen åker jag ju hit igen och då ska vi åka till Alva :D♥
/Jennifer
Alva♥

Spruta

Idag slutar jag 13:50 och kommer då ta bussen in till farmor och farfar :) Sen kommer pappa och hämtar mig och så följer han med mig när jag ska ta sprutan :s Sen ska jag till farmor och farfar igen och sover där eftersom vi har sovmorgon på torsdag :) På kvällen ska vi åka och ta hand om lilla Alva :D Så det kommer bli fullt upp! Ska väl försöka klämma in läxorna någonstans också ;)
/Jennifer


Godnatt!

Förut red Jossan och jag med hästarna en sväng i skogen, sen gick vi in i paddocken och red lite markarbete där och Märta var så fin! Hon gick jättebra och var jätteduktig♥
Nu har vi precis tagit in hästarna så nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig :)
Jag trodde att vi hade fysik läxa tills idag men det var tills imorrn och jag har glömt boken i skolan så jag kan inte plugga -.- Men jag kunde det ju tills idag så det går nog bra ;)
Ikväll har jag även smörjt träns, sadel, stövlar, sporrar och tvättat benskydden så att allt är klart till på söndag :) Jag vill inte smörja dagen innan tävling för då brukar det oftast inte hinna torka. Så jag smörjde det värsta idag så att det blir lättare att smörja innan tävlingen ;)
Imorrn kommer jag inte att rida för jag ska ta spruta och kommer sedan sova hos farmor och farfar :)
Jag börjar 9:10 på torsdag i simhallen så vi har sovmorgon :D

Sötsaker

Sitter och försöker göra lite fysikuppgifter men figurerna på bilden fångade mer uppmärksamhet än boken tyvärr... Men men, bara tre dagar kvar sen looov!!
På tal om att fånga uppmärksamhet. Är det någon som är hyfsat bra på att göra header? Jag kan säga att jag har inte den blekaste om hur man gör.. Det ser så tråkigt ut med den som är på bloggen nu så om nån kan tänka sig att ta sig tid och slänga ihop nåt vore det supersnällt! Behöver inte vara något märkvärdigt alls! :)
Bäbisnäbbdjur! Så himla söta och gosiga!
/Jossan

Master Mind<3

Nu har Stina och Ella åkt hem så nu blir det ut och rida Märta :) Det blir ett markarbetspass i paddocken :) Vi har inte ridit i paddocken på jättelänge eftersom det har varit så varmt, så vi har fått rida i skogen :)
/Jennifer


Simhallen

Kom nyss hem från skolan :) Det blev lite sent eftersom vi var i simhallen och sen fick vi stå och vänta på bussen, så Lotta fick stå och vänta en stund. Snart kommer Stina och Ella och rider och sen rider jag nog Märta :)
/Jennifer

Kvällsmat

Sitter hos farmor och farfar och har precis duschat så nu gick Klara och duschade :) Snart ska jag äta kvällsmat, Klara har redan ätit och sen ska vi nog titta på någon film :) Men först måste jag plugga lite fysik.
/Jennifer

Klara<3

Red Märta en sväng i skogen ihop med Tove och Jossan :) Märta var pigg och glad som vanligt ;) Nu sitter jag i bilen påväg till farmor och farfar :) Vi ska även hämta upp Klara på vägen så vi kommer sova där inatt :)


Fira mors dag♥

Idag var det inte riktigt lika fint väder som det har varit dom senaste dagarna och det ska ju bli kallare nu :( Men i alla fall så blev sista lektionen inställd idag så vi slutade 13:40 :) Farmor och farfar är här, så när mamma, pappa och Jossan kommer hem ska vi äta tårta och fira morsdag i efterskott ;) Efteråt rider jag nog Märta och sen följer jag med farmor och farfar hem och sover där :)
/Jennifer

Bilder från Heda

Här kommer några superfina bilder från mästerfotografen Julia!
Fler bilder från tävlingen finns på facebook eller så småningom på hennes blogg
/Jossan

Sol och bad

Har solat och badat hela eftermiddagen så nu är jag röd och prickig över hela kroppen :p Vattnet var kallt i början men när man väl kom i så var det helt okej, tror det var 19-20 grader. Imorrn är det ju skola igen, vilket inte är så kul :/ Men nu är det ju inte många veckor kvar! :D
/Jennifer

9-0

Kom hem från fotbollen precis och Hampus och hans lag vann med 9-0 och Hampus lyckades få in 5 mål! :)
Nu blir det att äta lite och sen ut och mocka :s Sen blir det sol och bad!♥
/Jennifer

En vecka kvar!!

Känns ju helt underbart att det bara är den här veckan kvar i skolan!
Visserligen ganska mycket nu sista veckan men det är ju snart över!
Idag blir det nog ganska lugnt, lite sol och bad kanske. Ska även passa på o ge lite kärlek till världens bästa mamma eftersom det är mors dag <3
Bild från Heda igår!
Världens finaste ponnisar <3

DGIF

Nu är vi påväg till DGIF för att titta när Hampus spelar match :) Idag blir det nog en ganska lugn dag, kanske skritts ut en sväng med Märta eller så får hon vila :) Ha en bra dag!
/Jennifer


Resultat

LB: Märta kändes jättefin och det kändes verkligen super! Så det blev en vinst! :D♥
L:B (lagklassen): Även i denna klass kändes Märta jättefin men det blev tyvärr ett pet i grunomgången på 7:an för hon blev lite lång, men annars kändes det verkligen super! Jossan fick också ett pet i grundomgången men Malva och Moa gick nolla :) Det var endast ett lag som gick nolla så dom vann ju och vi stannade på 4 fel och det räckte till en andraplats! Så nu ligger vi delad första plats med Skogslotten inför sista omgången! :D Så nu taggar vi inför nästa omgång i Skogslotten nästa helg! :D
Jag ska se om Jossan aknske kan få in filmerna på datorn ikväll så att vi kan lägga upp dom här på bloggen :)
/Jennifer
image description

Tävling

Hästarna är tvättade och allt är inpackat i hästlastbilen så nu taggar vi inför tävlingen imorrn! Ska bara gå och sätta dit nummerlappen på tränset och sen ringa och prata med världens bästa!♥
/Jennifer

Tävling imorrn

Red Märta en sväng i skogen förut och hon var pigg och glad som vanligt! ;) Hon fick morötter, äpplen och knäckebröd förut eftersom hon fyller år ;)
Imorrn kommer vi att åka med hästlastbilen och jag har packat in det mesta.
Imorrn på tävlingen i Heda kommer jag och Märta hoppa en L:B som förklass och sen är det div I laget, omgång två :D
/Jennifer

Master Mind♥

Kom nyss hem så nu ska jag byta om och sedan ut och rida en sväng med Märta och det lär bli varmt! Hon får en skogstur eftersom det är så varmt! Sen blir det putsning och fix inför tävling i Heda imorrn! :D
/Jennifer

Grattis!<3

Idag fyller min älskade lilla ponny, Märta, 11 år!
Grattis Märta<3


Godmorgon

Gick upp tio i 6 idag och nu står jag och väntar på bussen. Idag har vi inga vanliga lektioner för att 6:orna ska komma och hälsa på.
Idag kommer Märta få en liten lugn skogstur eftersom det är tävling imorrn :D Kommer ju även att putsa lite grejer och hänga in allt i transporten :)


...

Haha nu blev det sådär igen att mobilen ändrade! Ingen ridning ska det stå :p


Ingen tidning idag

Blev ingen ridtur förut för klockan blev så mycket och vi skulle mocka osv så vi får rida imorrn istället :) Nu har jag varit ute och spelat fotboll med Hampus sp nu blir det duschen! :)


Fortfarande sol!

Kom hem från ca 30 min sen och hjälpte mamma att flytta hästarna :) Idag kommer ju inte Isa, men Tindra och Thea kommer men det är Jossan som tar hand om dom så när Jossan är klar så ska vi nog rida en sväng i skogen med hästarna :) Jag ska i alla fall göra det så jag får se om Jossan hänger med eller inte :)
Hanna och jag har pratat om att vi ska träffas i helgen och det hoppas jag verkligen, för det var sjukt länge sedan vi träffades nu! Eller hon var ju med till Sharpmna men då skulle hon iväg dagen efter så då träffades vi ju inte så länge :/♥
/Jennifer

Dagen

Sitter i bussen påväg till skolan, slutar 14:20 :) När jag kommer hem ska jag rida Märta<3 Är det så varmt som det var igår så blir det en uteritt annars blir det pddocken :)
/Jennifer


Iphone

Oj då, min Iphone ändrade lite i förra inlägget ;) Pållarna ska det ju vara såklart!
/Jennifer


Orientering

Idag har det varit väldigt varmt! Började halv 9 i skolan med att orientera och vi hittade alla kontroller! :p Sen hade vi ju religionsprov, som gick ganska bra tror jag ;) När Jossan kom hem red vi en sväng med pålarna i skogen :) Nu kommer Jossan snart och ska träna på sin redovisning för mig ;)


SOL <3

Kan ju inte annat än o älska det underbara vädret!!
Kom precis in efter o ha ridit o fixat lite i stallet. Vart en sväng i skogen där inte solen steker på lika mycket som på banan. Jennifer o Märta hängde med o hästarna var lika galna som vanligt <3
Slår mig ner framför datorn o fortsätter lite på power pointen som ska redovisas imorrn (svenska nationella) med temat relationer. Kommer att prata om relationen till djur så det blir lite o förbereda nu, men det blir nog bra!
Bild på världens finaste älsklingsplutt <3
/Jossan

Bästa vädret!

Kom precis hem från skolan och nu ska Hampus och jag baka chokladbollar och sen när mamma kommer hem ska jag rida Märta♥ Jag ska försöka hitta något skuggit ställe att rida markarbete på så att det inte blir så himla varmt för henne :) Sen har Hampus och jag bestämt att vi ska åka och bada! Han bada igår men det blir första gången iår för mig! Kommer frysa ihjäl ju!
/Jennifer

Pluggar galet!

Ligger i sängen o försöker plugga inför hästprovet imorrn! Inte så kul som man kunde tro.. smittskydd är ju inte det roligaste. Men men, bara o nöta in..
Fullt upp nu med alla prov o grejer på slutet när det bara är knappt två veckor kvar.. Slutar nämligen 1:a juni, alltså nästa fredag! Hur underbart som helst!
Min fina ängel <3
/Jossan

Varmt!

Nu har Stina och Ella varit här så nu ska jag gå in och dricka något och sen kommer Milla :) Vädret är ju sjukt underbart!<3
/Jennifer


Dagen

Sitter i bussen påväg till skolan. Slutar 13:10 idag och då kommer Lotta och hämtar mig och Matilda i skolan :) Sen kommer Stina och Ella och rider oh även Milla kommer och rider efter Stina och Ella :) Sen tar jag bussen in till stan och sover hos farmor och farfar för jag börjar 8:30 imorrn, så det blir för tidigt att åka med bussen hemifrån. Så Märta får vila idag :)
Ha en bra dag!
/Jennifer


Ut i solen!

Har gått i ridbyxor ända sen jag kom hem från skolan och det har varit väldigt varmt kan jag lova! Så nu blir det på med shorts och ut i solen♥ Ska bara plugga lite fysik först ;)
/Jennifer♥

Smutsig häst? Nej inte alls...

Förut red jag Märta i skogen :) Det gick bra och hon var ganska pigg, men inte riktigt så som hon brukar vara för det var ju riktigt varmt idag! Så hon tyckte det var lite jobbigt och blev väldigt svettig även fast vi tog det väldigt lugnt, så när vi kom tillbaka spolade jag av henne och hon gick självklart ut och rullade sig där det var som smutsigast :p Så nu har jag en brun häst istället för vit!
/Jennifer♥

Skogstur med Master Mind♥

Kom precis hem från skolan så nu blir det byta om och ut och rida Märta :) Jag tror vi rider en sväng i skogen. Ikväll blir det plugga lite fysik och kanske lite religion eftersom vi har prov i religion på onsdag.
/Jennifer♥

Rolig kväll

Sitter nu i bilen påväg hem. Det har varit en rolig kväll och vi har ätit och tittat på filmer från ridtävlingar :) Känner mig konstigt nog väldigt trött även fast jag sov ganska länge imorse ;) Så när vi kommer hem ska jag gå och sova!
/Jennifer


Bara 4 veckor kvar!

Nu åker vi mot Motala för att först handla och sen åka på lagträff :) Vet inte hur länge vi ska vara där. Imorrn är det ju skola igen :/ Känns skönt att det bara är 4 veckor kvar till sommarlovet i alla fall! :D
/Jennifer :)


Lagträff ikväll

Just nu står jag i Darmonas box och ska mocka... Inte alls kul -.- Jossan rider Barbie en sväng i skogen och Märta får vila :) Som Jossan skrev så ska vi ju på lagträff ikväll och det ska bli super kul! Men först måste man ju göra det där tråkiga som mocka och självklart plugga...
Ha en bra dag!
/Jennifer :)


Dagens planer

Idag känns det som det blir ganska fullt upp! Ska väl börja med o gå upp ur sängen...
Ska ut o rida o fixa stallet, sen blir det in o plugga allt skit som är kvar nu sista veckorna.. självklart kommer allt på en gång som vanligt!
Sen ikväll ska vi iväg på lagträff, kommer bli superkul o träffa alla bra tjejer igen! Efter det stannar jag nog i stan hos älskling o sover där.. Har tydligen en så kallad "halvstudiedag" imorrn, aldrig hört talas om!! Men men, börjar i alla fall efter lunch så det blir sovmorgon för min del!
Fina bilder från Tollstad första lagomgången, jag o Barbie <3
Bilderna tagna av juliaandersson!
/Jossan

Märta♥

Hoppade ju Märta förut och hon var så duktig! Hon hoppade super bra och vi kom rätt nästan hela tiden :D Vi hoppade en kombination, ett räcke och en oxer och alla låg på lite drygt 1m. Både Märta och Barbie hoppade jättebra. Vi hoppade även en liten bana på slutet, som också gick kanon.
/Jennifer

Hoppa pållarna♥

Rensade ogräs på grusgången ett bra tag förut och nu har vi precis ätit. Nu blir det ut och rensa lite till och sen hoppa med pållarna :D♥
/Jennifer och Jossan♥
Jossan och Barbie

Ridhjälm till salu!

Jag har en ridhjälm till salu så om någon är intresserad eller vet någon som är det kan ni höra av er till numret eller maila på annonsen :D
Tryck på bilden för att komma till annonsen!

Lugn dag

Idag blir det en ganska lugn dag tror jag :) Jossan och jag ska hoppa lite med hästarna här hemma :) Vet inget annat jag ska göra idag, så i eftermiddag blir det kanske lite tråkigt ;)
/Jennifer


Sharpman

Här kommer bilder på det vi köpte idag! :)
Jennifers saker

Gummisnoddar till mina stigbyglarna (dålig bild!)

Gummisnodden på stigbygeln


Schabrak (köpte det på rean för halva priset)



Jossans saker



Glad Barbie i sitt nya täcke ;)♥

Bilderna är tyvärr inte så jättebra men det får i alla fall duga ;)
Tack mamma för att du skjutsade och betalade lite :D
/Jennifer och Jossan♥





Tacos

Nu blir det tacos och efter det kommer jag lägga upp bilder på det vi köpte idag :)
/Jennifer♥

Bessie´s Barbie♥

Efter att jag red Märta så red jag Barbie. Hon gick också jättebra i början men hon var lite spänd så jag fick försöka lugna ner henne lite men hon ville inte riktigt det ;) Mot slutet började hon lugna ner sig riktigt bra och var jättefin :)
/Jennifer♥

Master Mind♥

Jag red först Märta och det gick verkligen super bra! Jag är så himla nöjd över henne :D Hon gick riktigt fint och lyssnade jättebra på mig :)
/Jennifer♥

Fredagsmys!

Nu blir det mys med älskling o han tvingas se Vampire Diaries med mig.. Han kollar intensivt må jag säga!



Trevlig kväll på er!
/ Jossan

Märta och Barbie♥

Jossan stannade kvar hos Jonas i stan så nu blir det ut och rida Märta och sen Barbie :) Dom får nog var sitt markarbetspass.
/Jennifer♥
Märta♥

Hemma igen

Hemma från Sharpman nu! Fick med mig lite saker hem bl.a hjälmen :) Bilder kommer senare ikväll :)
/Jennifer♥

Godmorgon

Vaknade nyss och nu blir det duschen :) Sen blir det frukost och fixa sig eftersom vi ska till Sharpman :) Vi ska åka vid 10 ungefär :)


Sharpman imorrn!

Imorrn blir det Sharpman! :D Jag ska åka och köpa hjälmen som vi har beställt :) Hanna kommer även följa med :D Och det gör ju saken bara ännu bättre! :D<333
Hanna och Mowgli♥
/Jennifer♥

Rabarberkaka

Försöker att baka rabarberkaka, får se om det blir något bra sen ;)
/Jennifer


Isa

Snart kommer Isa så nu blir det att gå ut och ta in Darmona.
Jag och Darmona♥
/Jennifer

Ny blogg!

Hej! Vi som äger den här bloggen heter Jennifer och Josefine Damberg. Det ni kommer få läsa om här är bl.a om våra två c-ponnys, Bessie´s Barbie och Master Mind :) Jag, Jennifer, hade förut en egen blogg men nu kommer jag bara att blogga här :)
Bessie´s Barbie är Jossans (Josefines) ponny och Master Mind är min :) Våra ponnys är helsyskon och är e.Dartlight och u. Masters Bessie.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0