Torsdag, snart fredag...

Det här med att blogga är jag verkligen väldigt dålig på och det ber jag om ursäkt för! Men nu kommer ett inlägg iallafall! 

Imorgon är det fredag igen! Veckorna går så himla fort numera! Har haft väldigt mycket prov nu på senaste tiden så helgerna uppskattas verkligen! 

Imorgon kväll kommer jag åka in till Motala för att möta upp min saknade vän Hanna <3 Var så sjukt länge sen vi sågs sist så det ska verkligen bli jättekul att få träffa henne igen! Vi åker sen hem till henne och så sover jag där till lördag. På lördag kväll ska jag och Joel se catching fire på bio och efter det åker vi till honom och sover där. Kommer sen åka hem och rida och troligtvis plugga sen på söndagen!
Ha det så bra!
/Jennifer
Bild från när vi var i Göteborg i April<3

Jobb helg

Bott hos Sofia i Ljungsbro i helgen och jobbat i skolans ladugård ihop med henne. Bra att tjäna lite pengar ibland! I fredags var vi ute på Platå och Platens i Linköping med Sofia, Stephanie, Hanna, Fanny, Rikard, Elias och Lukas, skitkul! Dock hemma igen vid fyra för att sedan gå upp vid sex igen... Efter jag slutade i lördags blev det en sväng mitt ut i ingenstans, mys! Nu hemma igen och ska snart lägga mig för att ta igen några av helgens sovtimmar och ladda om inför en ny skolvecka!
Ha en kanonvecka!
/Jossan
 

Story of my life

 
Så grymt bra är deras nya låt! LYSSNA!
/Jossan

Otur?

Igår skulle ju vi åkt till Borås för att tävla hela helgen, men när vi hade åkt en bit så gick lastbilen sönder, så det var bara att åka hem igen! Som tur var fick vi låna en annan lastbil som vi kunde köra hem hästarna i eftersom våran är trasig. Känns så tråkigt att inte kunna åka, hade verkligen sett fram emot den här tävlingen! 
/Jennifer





RSS 2.0