Träning på g

Sitter i bilen med transporten på släp påväg till Nina för träning. Blir nog mest dressyr eftersom vi drar till Stockholm i helgen för tävling. /Jennifer


Frågestund!

Här kommer ett litet tillfälle för er undrande och det avslutas nog någon gång under morgondagen. Så fråga på!
/Jennifer och Jossan

Lugn dag

Kl 2 kommer Stina och Ella hit och rider och så ska jag rida Märta någon gång under dagen. Annars blir det en ganska lugn dag idag :)


Sol<3

Imorse sov jag väldigt länge och fick sedan gå ut och leta efter en söt liten kalv ;) Den sprang ur hagen men vi hittade den så vi fick ta in honom i hagen igen :p Nu ska vi snart äta och sen kanske det blir en sväng ner till sjön för lite sol och bad<3 /Jennifer


Master Mind<3

Har varit och tittat på gräsklipparrace nu och innan det så red jag Märta. Först red vi lite markarbete och sen hoppade vi :) Mamma hjälpte till med att höja hindren åt mig och Jossan. Vi hoppade en linje med ett räcke och en oxer :) Sedan hoppade vi även några räcken. Hindrena låg mellan 100cm-120cm och Märta var så duktig! Hon blev väldigt stark och jag fick inte tag i henne så vi kom jättenära på ett räcke, som låg på 120cm men hon var jättesnäll och hoppade ändå! Är verkligen jättenöjd med henne och taggad till nästa helg då vi ska åka på meeting i Stockholm! :D<3


Resultat Västervik

Har varit så underbart väder att man inte velat sitta inne vid datorn, men här kommer i alla fall det sena resultatet från Västervik!
 
Jossan

Fredag LA (1,00): 0+0 fel och fjärdeplats! Skönt att börja helgen med LA, kändes kanon!
 
Lördag MsvB (1,10): Ackumulator, superkul!! Maxpoäng (0 fel+ joker) och även där en fjärdeplats! Jokerhindret var ett smalt räcke, nån stans mellan 1,15-1,20 skulle jag gissa, alltså lite högre än msvB. Denna runda kändes också jättebra. Bra tryck i galoppen och bra språng! (film)
 
Söndag MsvB (1,10): 4 fel i grunden, ett pet så absolut ingen stor grej. Kändes dock inte lika bra som lördagens runda. Inte lika bra galopp och Barbie var heller inte lika pigg som dagen innan, vilket kan förstås eftersom det var tredje tävlingsdagen. Måste själv vara på lite mer i det fallet och tagga till henne. En grej att tänka på till nästa tävling! (alla hoppbilder på oss är från denna klass, syns verkligen att höjden inte är några problem)
 
 
    
tråkigt att stå stilla på prisutdelning...
 
 
 
Jennifer

Fredag L:B (90cm): 0+0 fel, men tyvärr ingen placering, men det kändes jättebra!
L:a (100cm): 4 fel i grunden, vi kom för nära så då blev det ett stopp.
 
Lördag L:A: Även här kom vi för nära på ett räcke så det blev ett stopp i grunden. Sen fick vi även ett pet för att det gick lite för fort.
 
Söndag L:A: I den här klassen kändes det jättebra! Tyvärr ett pet på sju b men annars som sagt jättebra :)
 

Hanna♥

Hanna kommer sova här inatt också. Ikväll har vi badat och nu har vi hoppat hinder ;)
Jossan är och fiskar med Jonas och har inte varit hemma knappt nåt idag men hon kommer i alla fall hem senare ikväll. Märta har fått vila i två dagar nu men imorrn blir det nog ridning för hennes del :)
 

Badat

Förut gick Hanna och jag ner och badade och nu ska vi äta mat. Sen får vi se vad vi ska hitta på i eftermiddag.

Bad

Förut gick jag ner med Selma och badade. Det uppskattade hon verkligen! Jag badade bara lite grann, för det var rätt så kallt ;) Stina följde även med hem en liten stund och ikväll kommer även Hanna :)<3


Jennifer

Har inte hänt något speciellt idag. Märta har fått vila eftersom det är så varmt och jag har bara mockat och nu ätit mat. Blir nog ut och sola lite nu och sen får jag se om jag kanske går ner och badar :) /Jennifer


Bakar bullar med mammi<3

Som rubriken lyder, så bakar jag bullar med mamma<3 Efter blir det nog ut på en springtur. /Jennifer


Master Mind♥

Idag red jag på förmiddagen och det blev en sväng i skogen. Märta var pigg men lyssnade väldigt bra i alla fall :) Nu blir det ut och mocka och sen ska mamma och jag baka bullar :) 
/Jennifer
 
Söt liten Märta i boxen i Västervik ;)♥

Sista dagen i Västervik

Sitter just nu och tittar på D-ponnyerna i LA. Jennifer hoppade nyss med Märta, såg riktigt bra ut enligt mig! MsvB börjar kl. 12.00 så det är ett tag kvar. Ska hinna äta lite lunch innan och så. Mycket starter i kategori C också, 44 samanlagt och jag har startnummer 38. Ni som inte har något för er kan ju följa tävlingen ONLINE! Återkommer som sagt med resultat, filmer och kanske lite bilder efter helgen för er som vill se!
/Jossan
 

Natti

Ligger just nu i lastbilen och ska sova, myyys! Haft en jättebra dag med en kanonrunda i LA! Resultat från alla dagar kommer efter helgens slut. Imorrn blir det sovmorgon eftersom dagen börjar med tre storhäst-klasser, helt okej! Kommer att hoppa en msvB imorgon, och en på söndag. Blir spännande och jag hoppas det kommer gå lika bra som idag!
Bara för att klargöra
Fredag: LA (1,00) A:0/A:0
Lördag: MsvB (1,10) Ackumulator
Söndag: MsvB (1,10) A:1a
 
/Jossan
 

Master Mind

Isa kom vid 10 och red Dramona. Nu har vi precis ätit och jag ska tvätta beskydd inför helgen. Sen blir det ut och rida Märta :)


Västervik

Imorrn kommer Isa vid 10 och efter det ska jag rida Märta :) Sen blir det tvätta hästarna och packa det sista inför tävling. På fredag morgon drar vi oss mot Västervik för tävling fredag-söndag :) Jag kommer hoppa en L:B (90cm) på fredag, en L:A (100cm) på lördag och en L:A (100cm) på söndag :)


Grattis

Datorn funkar fortfarande inte och min surf på mobilen gick ut, men nu har jag äntligen köpt ny så att jag kan blogga genom mobilen! Men i alla fall så var vi och tränade igår hos Nina och det gick jättebra! På förmiddagen kom det en tjej från Skåne som red på Darmona, oh det gick jättebra. Grattis till Mamma och pappa som har bröllopsdag idag, hela 10 år! :)


I Motala

Sitter just nu hemma hos Jonas och tar det lugnt. Var i Varamon igårkväll och hade trevligt med massa folk. Blir snart hämtade för att åka ut mot Vätterviksbadet och fira farfar som Jennifer skrev.
Får även passa på och tacka världens bästa lillasyster som fixade tårta och present i efterskott igår! 
/Jossan

-

Datorn har inte funkat på hela dagen och inte min mobil heller, så därför har jag inte kunnat blogga nåt idag. Men i alla fall så har jag skrittat Märta och hästarna har även fått nya skor. Jag bakade även tårta så att vi kunde fira Jossan eftersom hon inte hade fått någon present av mig. Men när vi var i Linköping så fick hon välja ut en sak som hon ville ha, men det kommer det komma bild på när vi väl lägger upp bilder på det andra vi köpte där. Imorrn ska vi åka och fira farfar igen och innan det ska jag skritta Märta :) /Jennifer


.

Datorn har inte funkat på hela dagen och inte min mobil heller, så därför har jag inte kunnat blogga nåt idag. Men i alla fall så har jag skrittat Märta och hästarna har även fått nya skor. Jag bakade även tårta så att vi kunde fira Jossan eftersom hon inte hade fått någon present av mig. Men när vi var i Linköping så fick hon välja ut en sak som hon ville ha, men det kommer det komma bild på när vi väl lägger upp bilder på det andra vi köpte där. Imorrn ska vi åka och fira farfar igen och innan det ska jag skritta Märta :) /Jennifer


Fredag den 13

Datorn har inte funkat på hela dagen och inte min mobil heller, så därför har jag inte kunnat blogga nåt idag. Men i alla fall så har jag skrittat Märta och hästarna har även fått nya skor. Jag bakade även tårta så att vi kunde fira Jossan eftersom hon inte hade fått någon present av mig. Men när vi var i Linköping så fick hon välja ut en sak som hon ville ha, men det kommer det komma bild på när vi väl lägger upp bilder på det andra vi köpte där! Imorrn ska vi åka och fira farfar igen och innan det ska jag skritta Märta :) /Jennifer


:D

Så himla glad! Äntligen funkar det att logga in på mobilen igen! Har försökt flera gånger och nu äntligen! :D Har sett att det funkar för många andra så jag testade och det funkade igen! :D


Isa

Gick upp vid kvart i 9 eftersom Isa skulle komma vid halv 10. Nu har hon precis varit här och ridit Darmona och allt gick bra :) Tur hade vi som slapp undan regnet för nu öser det verkligen ner!
När regnet börjar att avta lite så blir det ut och skritta lite på Märta♥
Troligtvis så kommer vi lägga ut bilder och skriva om vad vi köpte i Linköping igår också :)
 
 

Skritta Master Mind♥

Hemma frn Linköping nu! Fick med oss lite grejer hem, och bilder på grejerna kommer nog komma upp någon gång imorrn :) 
Imorrn får jag ju börja skritta lilla Märta, så det blir nog en liten skrittur i skogen♥
 
/Jennifer

Linköping

Idag kommer det inte bli bra uppdatering för Jossan, jag, mamma och Jonas ska åka till Linköping! :D Jossan fyllde ju år för några dagar sedan och jag har inte köpt någon present :s Så det kommer jag att göra idag och sen kommer jag även titta om det finns några träns till Märta, för hon behöver ett mindre till sitt pessoabett :) 
 
Tycker det här tränset är fint! Men i så fall blir det ett svart eftersom jag har en svart sadel till Märta :)
/Jennifer

Ösregn!

Usch, regnet bara öser ner! Tur att man inte behöver rida i det här vädret ;) 
Följde i alla fall med och gick när Hampus red Darmona förut. Mockade sen ihop med honom och nu sitter jag här och kollar lite bloggar :)
Har ju bokredovisning att göra innan skolan börjar så jag ska väl kanske börja läsa lite och göra klart det snart så jag slipper göra det sista veckan ;)
/Jennifer
 
Lilla Märtis♥

Ett sånt där onödigt inlägg ;)

Vaknade vid 9 imorse av att en geting surrade omkring i rummet! Åh då blir man ju inte lite irriterad, men jag tog kudden och schasade ut den och gick sedan upp i alla fall :p
Eftersom jag inte får rida Märta på 3 dagar så innebär ju det att jag inte får rida idag, så jag vet inte vad jag ska göra :p Men det är sånt som märks! 
Ha en bra dag!
/Jennifer
 

Tusen tack!

Jossan gjorde ju en header och den kom upp igår kväll! :)
Julia var jättesnäll och hjälpte oss med att sätta in den och det är även hon som har tagit många (om inte alla) bilder av dom som är med på headern! Hon hjälpte även till med att fixa iordning lite så att det såg snyggt ut här på våran blogg :)
Så tusen tack till dig Julia!
Hennes blogg hittar ni HÄR!
 
 

Larry

Hanna och jag har inte gjort något speciellt idag. Men jag tog i alla fall bussen till Motala där sedan mamma och pappa mötte upp mig eftersom vi skulle åka och kolla hästarna, som Jossan skrev i ett tidigare inlägg :)
 
Jennifer och Jossan
Dom kollar ju även människor, så både Jossan och jag kollade oss och Larry fick knäcka båda två. Jag var tydligen jättesned i kroppen så jag skulle komma tillbaka och kolla mig lite senare igen.
 
Hästarna
Sen kollade vi ju även hästarna och Märta fick dom knacka lite, så nu ska hon vila i 3 dagar, skritta i 3 dagar och sen kan jag börja rida som vanligt igen :)  
Barbie däremot hade inget fel så dom behövde inte göra något med henne :)
 
Nu får vi ju hoppas att både Jossan, jag och Märta kommer att märka skillnad efter det här :)
/Jennifer
 

Bessie's Barbie

Lite bilder på världens finaste ponny!
Imorrn blir det Larry och knacka ryggen på pållarna om det behövs. Något jag verkligen kan rekommendera. Gjort det på Barbie förut, hade inte en tanke på att hon skulle ha några problem med ryggen men det visade sig behövas och det märktes verkligen skillnad efteråt! Får se imorrn om det fortfarande är bra eller om det behövs "göras om".
/Jossan

Stallet snart

Sitter nHerman hos Hanna och snart ska vi åka till stallet. Hanna ska nog rida och ikväll vet jag inte vad vi ska göra ;)
/Jennifer

Hanna♥

Hanna har varit här från igår till idag och nu har vi varit ute och ridit :) Jag på Barbie och Hanna på Märta. Vi red en liten skogstur och det gick bra :) Idag kommer jag att följa med Hanna hem och sover där tills imorrn :D
/Jennifer

Master Mind♥

Gick upp vid 9 och nu har jag ätit frukost, så det blir ut och rida Märta och det blir nog ett markarbetspass :) Vid lunch sen kommer Hanna hit och sover tills imorrn :D Ska även försöka få in lite bilder från ridlägret här på bloggen, eftersom pappa tog ett antal blider ;)
/Jennifer
Bild från Vetlanda tagen av Theresia Sandahl :)

Helt slut!

Har haft läger nu för alla små ridtjejer som rider här, och det har gått bra. Det verkar som att dom har haft kul och det har även vi haft. Ganska slut nu eftersom det har gått i ett båda dagarna. Märta har fått vila nu några dagar, men imorrn blir det i alla fall ridning för våran del :)
 
Btw Grattis Jossan på 17-års dagen! 
 
 
/Jennifer

Ridläger

Igår var vi och firade farfar som fyllde 75 år! :) Innan så hann Jossan och jag rida Märta och Barbie :) Stina följde även ned på en liten tur på Svarten :) Idag tills imorrn ska vi ha ridläger för alla små tjejer som rider här. Dom kommer sova här så det kommer inte bli mycket uppdatering tyvärr.

Resultat från Vingåker

L:A (100cm) Märta kändes så himla bra! Allt gick toppen så det blev en felfri runda, men tyvärr precis utanför placering. Jag red på säkerhet för att få sista nollan i L:A så jag är jättenöjd ändå! Så nu har Märta och jag 3 felfria rundor i L:A vilket innebär att vi är kvalade till msv b! :D

L:A+5 (105cm) Även i denna klass kändes Märta jättefin och vi red för att gå nolla, vilket vi gjorde :) Vi har aldrig hoppat högre än L:A på tävling, så det kändes verkligen jättebra att gå felfritt! Blev inte placerad i den här klassen heller men som sagt så är jag jättenöjd ändå! :)
 
Blev inga bilder från tävlingen, men film från L:A kommer att komma upp snarast!

Skara med Hanna

Idag har vi äntligen städat i sadelkammaren, vilket var väldigt behövligt! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ikväll ska jag åka till Hanna och imorrn ska jag följa med henne till skara :) Så nu ska jag gå upp och packa lite :)
/Jennifer

RSS 2.0