Shopping på Sharpman & i Motala

Motala:
 
Plattång
 
Sharpman:
 
Vantar
 
Svettäcke till Märta
 
Tror inte att jag har glömt något, var inte så mycket grejer som jag köpte. 
/Jennifer

Mitt tävlings-år!♥

Mitt tävlings-år har varit super bra! Märta och jag har inte tagit jättemånga placeringar men det är absolut inte det som räknas enligt mig! På Märtas och min första tävling 2011, hoppade vi L:D (70cm) och nu 2012, har vi startat tre MsvB (110cm). Vi har faktiskt tagit oss ganska långt under detta år och jag är jättenöjd med årets insatser! 
Även med Nyckelbys lag har vi tagit oss långt! I år bestod ju div I laget av mig och Master Mind, Jossan och Bessie´s Barbie, Moa och Valentin Bello Sun och Malva och Brimstone. Vi vann div I vilket gjorde att klubben nu har ett lag i eliten. 
Gott Nytt År allihop och tack så mycket för att ni läser våran blogg!!
/Jennifer
 
Den översta bilden är tagen på Märtas och min första tävling och dom andra är från andra olika tävlingar!
 
Tusen tack till mamma och pappa som ställt upp hela året och skjutsat och hjälpt till med så mycket! Ni är bäst!♥
Även stort tack till alla andra som gjort det möjligt för mig att komma så långt!

Pigg Märta

Har precis varit ute och mockat och innan det red Jossan och jag en sväng i skogen. Märta var så himla pigg! På galoppsträckorna bara drog hon iväg, fick knappt stopp på henne! Haha så söt är hon! Som tur var var det inte halt eftersom det var så mycket snö.
Nu ska jag hjälpa mamma och förbereda lite inför ikväll!
/Jennifer


Julklappar

Här kommer inlägget om vad jag fick i julklapp!
 
Kingslandjacka
Olika krämer ( Till ansikte osv )
En rosa tröja
Halsduk ( Vet inte vad det heter men det är en sån där som sitter ihop ;) )
Matta till mitt rum
Strumpor
Flera chokladaskar
Presentkort
Pengar
 
Hoppas att jag inte glömt något nu! Tack så jättemycket för julklapparna alla!!
/Jennifer
 
 

Tidsinställda

Har nu gjort två tidsinställda inlägg som kommer komma upp under morgondagen. Ett om vad jag fick i julklapp och ett om vad jag köpte i Motala och på Sharpman. 
Ska snart gå och lägga mig och läsa lite då jag är sjukt trött och så ska jag ju upp vid 8 imorrn, vilket är tidigt för mig när jag är ledig ;) 
/Jennifer

Morgondagen

Har precis städat lite i mitt rum eftersom jag inte hinner det imorrn innan vi ska fira nyår med en annan familj. Innan jag städade var vi ute och mockade i stallet.
Imorrn ska jag gå upp runt 8-9 och rida och sedan ska vi mocka och städa inne innan dom kommer vid 7. Så morgondagen kommer gå i ett kan man säga!
Tänkte även göra ett inlägg med lite bilder ikväll om vad jag fick i julklapp och vad jag köpte på Sharpman och när vi var i Motala häromdagen.
/Jennifer


30 december 2012

Hoppade precis av bussen i Motala och väntar nu på att mamma och pappa ska komma och hämta mig. Dom skulle handla så då hämtar dom mig innan, så slipper jag åka buss.
Märta får vila idag eftersom vi hoppade igår och då kan det vara skönt för henne att vila dagen efter.
/Jennifer


Hemåt

Hanna och jag gick upp vid 10 och nu sitter vi och kollar på film.
Vid 1 kommer jag ta bussen till Motala och då kommer farmor och farfar och hämtar mig, för att bussen hem går inte förrän 15:45. Så jag kommer vara hos dom en stund innan dom skjutsar mig till bussen som går hem.
/Jennifer


Hanna

Vi släppte av Hanna på vägen till Nina och efter cupen kom Hanna och hennes mamma och hämtade mig för att dom skulle hämta hö innan vi åkte hem till Hanna. När vi kom hem till henne gick vi och gymmade och nu sitter vi och tittar på "lol".
/Jennifer


Dart Light Harstad cup

Dart Light Harstad cupen hos Nina gick bra! Märta var väldigt pigg och starkare än vanligt! Men det gick bra som sagt då vi var nolla i uppvärmningsklassen där hindren låg på höjden runt 90 cm. I själva cupen där hindren också låg runt 90cm var vi nolla i grunden men i omhoppningen svängde jag lite för snävt så hon hann inte se hindret, så det blev tyvärr ett stopp. Men jag är ändå nöjd! Vi slutade som fjärdeplacerad med det resultatet!
/Jennifer


Gustavsvik!

Haft två supertrevliga dagar i rad med väldigt roliga människor! Igår var jag på stan med mina fina vänner Hilda & Mathilda. Fikade och shoppade lite på mellandagsrean, myys! <3
Var på Gustavsviks äventyrsbad idag, hur kul som helst! Lite blåmärken och skrapsår på köpet men men... sånt som händer när man har kul! Tack Andreas, Rikard, Hanna, Stephanie, Sofia H, Axel, Måns o Sofia S för det!
 
(randombild från google)
/Jossan
 
 
 
 

Julklappar!

För er som är sugna att veta vad jag fick i julklapp tänkte jag berätta det!
Jag fick
- Vinterridstövlar (Mountain Horse Active Winter High Rider från Sharpman) 
- Hästgodis (Sharpman)
- Ridvantar "trefingriga" (Hööks)
- Smyckesskrin (Guldfynd)
- Halsbandshängare (Guldfynd)
- Stickade vantar (Kapphal)
- Kläder (Vero Moda)
- Klänning (Nelly, till bland annat ridsportgalan och hinner förhoppningsvis komma även till nyår)
- Flera chokladaskar
- Presentkort (Gina Tricot)
- Biopresentkort
- Årskort mobilsurf
- Pengar
Var säkert fler saker som jag glömt bort att skriva upp!
 
 
Några utav grejerna på bild!
/Jossan

Ändrade planer

Hanna följde ju med oss hem och hon kommer sova hos oss till lördag då vi släpper av henne innan vi åker till Nina.
Imorrn kommer vi rida Märta och Barbie en sväng i skogen och annars har vi inte nåt mer in planerat.
Ska även göra ett inlägg om vad jag fick i julklapp med bilder oså och sen vad jag köpte idag!
/Jennifer


Äntligen!!

Äntligen har nya tävlingsoutfiten kommit som jag beställt från London via Sharpman för ett bra tag sen! Vart strul med storlekar och så, så det har tagit lite tid. Jennifer och mamma var på Sharpman idag o då frågade dom om grejerna hade kommit än o som tur var hade det kommit idag, så nu har jag äntligen fått hem det! Perfekt med nytt inför kommande tävlingssäsong!

Syns inte superbra på bilden men det är det vinröda John Whitaker settet i sammet.

/Jossan


Hemåt

Är nu på väg hem från Sharpman och lite grejer följde med mig hem!
I Vadstena ska vi stanna och plocka upp Hanna som ska sova hos mig till imorrn.
Imorrn ska jag rida och även putsa alla grejer oså för på lördag ska vi ju till Nina och hoppa Dart Light cupen. Ska bli jätteroligt att hoppa igen!
/Jennifer


Strax framme

Nu är vi snart vid Sharpman! Hittade lite grejer i Motala som jag faktiskt behöver.
På Sharpman ska jag ju byta storlek på jackan som jag fick i julklapp och sen är det en grej till som jag troligtvis ska köpa, kanske hittar nåt mer där på rean också!
/Jennifer


Sharpman

Gick upp vid 8 och red Märta och sen fixade jag stallet, men hann tyvärr inte rida Barbie.
Nu är vi snart i Motala där vi ska byta ett par jeans som Hampus fick i julklapp och sen kanske jag hittar nåt som jag vill ha ;) Vi kommer åka vidare till Sharpman sen och byta storlek på min jacka och så följer säkert nåt mer med hem!
/Jennifer


Film

Sitter just nu framför TVn och tittar på "Pirates of the Caribbean-vid världens ände".
Imorrn kommer jag gå upp vid 8-9 nån gång och rida Märta och Barbie om jag hinner, för sen ska vi troligtvis åka till Sharpman eftersom det är mellandagsrea även där. Så det ska bli väldigt roligt!
/Jennifer


Onsdag

Stina åkte precis hem och nu sitter jag och gör ingenting ;)

Hon kom vid 12 ungefär och då gick vi ut och red. Vi red en sväng på vägen där det var plogat eftersom Svarten som är lite drygt 1 m hög, har så korta ben så han hade inte orkat gå i den djupa snön!
När vi kommit tillbaka efter den turen Stina och Svarten var med på så galopperade jag i snön en sväng med Märta. Hon var jätteduktig och extremt pigg! Verkade som att hon tyckte att det var rätt så roligt också ;)

Efter ridturen mockade vi oså och sen åkte vi lite pulka, hihi ;)
Så har min dag sett ut!
/Jennifer


Stina

Idag kommer Stina och så fort hon kommer ska vi gå ut och rida. Hon på Svarten och jag på Märta. Vi kommer även fixa i stallet och sen kommer hon nog åka hem lite senare.
/Jennifer


Ridning igen

Det är tur att det bara är jul en gång om året med tanke på hur mycket man äter! ;) Jag har ju inte heller ridit på två veckor heller eftersom hästarna har haft vila men idag ska jag rida och det ser jag verkligen fram emot! Kommer kännas jättebra att äntligen komma igång igen!
På lördag ska vi även till Nina och tävla i Dart Light cupen som hon brukar ha, men vi kommer inte hoppa så högt eftersom hästarna har haft vila.
/Jennifer


Julklappar

Är verkligen alltid lika roligt att få julklappar! Är jättenöjd över alla som jag fått både igår och idag! Har bla fått en ridjacka, pengar, kläder och lite annat smått och gott ;) Så är jätteglad! Tack så jättemycket alla för de fina julklapparna!
/Jennifer
Denna jacka fick jag och jag tycker verkligen att den är grymt snygg så jag är jätteglad! :D

Inställt

Eftersom det är så mycket snö så blev det ingen julotta då det knappt går att komma fram, så ska nu istället sätta mig framför TVn och se om det finns nåt bra. Kommer nog även ta ut hästarna om en stund när dom har ätit klart.
/Jennifer


Godmorgon

Har precis vaknat och ska gå ut och fodra hästarna snart. Sen kommer jag ju äta frukost osv och vid halv 8 kommer Lotta och hämtar mig. I eftermiddag kommer ju deras familj hit och firar jul ihop med oss.
Ha en bra dag!
/Jennifer


Julotta

Har som sagt firat julafton med pappas släkt idag och det har varit jätteroligt! Är även nöjd över julklapparna jag har fått, tack så mycket allihop!
Sitter just nu och tittar när Hampus spelar Wii.
Jag ska ju konfirmera mig och för att bli konfirmerad måste man gå ett antal gånger i kyrkan själv så imorrn ska jag följa med min moster Lotta till kyrkan på julotta som börjar kl 8! Så tidig uppstigning även imorrn!
Hoppas ni haft en bra dag!
/Jennifer

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3543041/images/2012/pic_50d8a38a9606ee5a646db2ba.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3543041/images/2012/pic_50d8a38a9606ee5a646db2ba.jpg" class="image">


JULAFTON

God jul på er allihop!! Är uppe tidigt eftersom vi ska åka till farmor och farfar vid 9.
Ska äta frukost nu och sen fixa håret oså.
/Jennifer


Helt sjukt!

Idag har vi ju som sagt städat inne och fixat i stallet. Vi gick ut vid 11 och mockade och sen gick vi en sväng med hästarna. Märta och Barbie var verkligen pigga båda två, vilket inte är så konstigt eftersom dom har vilat ett tag nu. Sen gick vi in och då putsade jag mina stövlar och ridskor så att dom är rena och fina tills tävlingarna börjar igen. Sen städade vi hela övervåningen så nu är det rent och fint däruppe! Har även läst ut min deckare "Tystnadens hus" och den var jättebra! Rekommenderar den verkligen! Så ska skriva ihop en bokredovisning om den eftersom vi ska redovisa böckerna efter jullovet.
Nu ska jag titta på nästsista avsnittet av julkalendern! Kan inte fatta att det verkligen är julafton imorrn! Helt sjukt vad det har gått fort!
/Jennifer
Min lilla älskling♥

Bara en dag kvar

Nu är det bara en dag kvar innan julafton! Som jag sa igår kommer vi städa och greja idag, så bloggen kanske kommer ligga lite nere.
Imorrn på julafton, kommer vi åka till farmor och farfar och fira jul med pappas släkt och därtill hör ju Klara bl.a. På juldagen kommer vi fira med Stina och hennes familj så som sagt så kommer bloggen kanske ligga lite nere nu några dagar men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.
/Jennifer


Pyntat granen

Pyntade granen förut som jag och Hampus hämtade idag. Har bara tittat på TV och hjälpt mamma att slå in några paket ikväll annars.
Imorrn kommer det nog vara fullt upp hela dagen då vi ska städa och fixa all julmat innan juldagen då Stina och hennes familj kommer hit oh firar jul. Självklart kommer vi ju att fixa i stallet oså imorrn också.
/Jennifer


Världscuphoppning

Jossan är sjuk så idag har Hampus och jag fixat i stallet. Vi har även hämtat en gran som vi ska pynta ikväll eller imorrn. Mamma och pappa är iväg och köper julklappar, spännande :D Märta får troligtvis vila fram till efter jul för jag känner att det är så mycket att göra nu innan. Hampus, Jossan (om hon blir bättre) och jag ska städa övervåningen och våra rum och så kommer vi ju hjälpa mamma och pappa och fixa maten oså. Så Märta får vila ett tag till.
Just nu sitter jag och tittar på världscuphoppningen! Går på kanal 1 om ni vill se!
/Jennifer


21 december 2012

Jaha, överlevde även denna dag! Hästarna har fått nya skor och Märta fick vila även idag. Vet inte hur det blir imorrn men det märks! Har även städat hela mitt rum och rensat ut allt jag inte ville ha så hälften av alla grejer ligger just nu i soptunnan ;) Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng och läsa! Godnatt!
/Jennifer


Första dagen på jullovet

Gick upp vid 7 och tittade på julkalendern och sen somnade jag om en stund. Vid halv 9 gick jag ut och tog ut hästarna och sen ska jag ta in dom vid 10 igen för hovslagaren kommer runt 11, så då får dom stå inne en stund innan. Tänkte även att Märtas vila skulle vara över nu eftersom det är jullov oså, men hon kommer ändå gå ganska lugnt än så länge. Men tror jag ska rida idag om det går.
/Jennifer


JULLOV

ÄNTLIGEN JULLOV!! Så himla skönt! Fick även våra betyg i alla olika ämnen och jag är nöjd så det känns riktigt bra med jullov nu! Tänkte vänta med att öppna brevet med betygen i tills jag kom hem, men jag kunde inte hålla mig så jag tittade i skolan ändå ;)
Kom hem från skolan för ett tag sen och nu ska vi gå ut och fixa lite i stallet och sen in och göra marsipan om vi hinner.
/Jennifer
Fick även ett paket av alla ridtjejer, vilket var väldigt gulligt! Tack så mycket!!


20 December 2012

Kom precis till skolan men börjar inte förrän 8:50. Eftersom Klara åkte med oss till skolan så åkte jag med då så att hon slapp åka själv.
Jag tror vi slutar runt 2 idag så jag kommer komma hem vid 4 ungefär. Ska inte göra något speciellt då utan att fixa lite i stallet osådär.
/Jennifer


Filmkväll i skolan

Har precis ätit kvällsmat hemma hos farmor och farfar ihop med Klara. Vi åkte först och köpte en julklapp så nu har jag alla klara! Sedan åkte vi till stan och hämtade upp Matilda och Love som åkte med oss till skolan. I skolan tittade vi först på en film och sen körde vi kurragömma i mörkret i skolan ;) Åkte hem vid halv 9 ungefär och då lämnade vi först av Love och Matilda och sedan hämtade vi upp Klara. Så så har min kväll sett ut. Ska nu titta på dagens avsnitt av julkalendern så godnatt! 
/Jennifer
 

Mysteriet på Greveholm

Sitter just nu och kollar igen alla avsnitt jag missat på julkalendern. Har inte kollat sen i fredags, är på avsnitt 16 för tillfället!
För övrigt har jag precis skrivit klart och skickat in ett stort samhällarbete om privatekonomi & arbetsmarknad. Ska plugga lite matte med, prov imorrn! Men det är även det sista vi gör nu innan jul typ!
Imorrn ska jag va kvar i skolan när jag slutat, det är nämligen filmkväll. Vi ska se filmen "2012" bara för att världen ska (enligt bland annat den filmen) gå under, på fredag tror jag det är...
Men nu blir det mer julkalender och matteplugg, ha det bäst!
 
/Jossan

Farmor och farfar

Sitter hemma hos farmor och farfar och har precis ätit lite. Vid halv 6 ska vi åka och köpa sista julklappen och sen skjutsar dom mig till skolan eftersom vi ska titta på film osådär där. Vid halv 9 kommer dom och hämtar mig igen och sen ska vi ju åka och hämta Klara och så sover vi här!
Imorrn är ju sista dagen i skolan! Har gått så himla fort, men det ska i alla fall bli väldigt skönt med jullov!
/Jennifer


Ändrade planer

Skulle ju kanske åkt och handlat julklappar med Hanna imorrn men hon kunde tyvärr inte, så efter skolan åker jag direkt till farmor och farfar. Dom skjutsar sedan mig till ett ställe där jag ska köpa sista julklappen och sedan skjutsar dom mig till skolan. Vid halv 9 hämtar dom mig och så plockar vi upp Klara på vägen eftersom vi ska sova hos farmor och farfar imorrn natt. Så ser min morgondag ut!
/Jennifer
Några av pepparkakorna som vi bakade förut ;)


Bra dag imorrn

Är så himla skönt att det bara är två dagar kvar nu innan jullovet!
Imorrn ska vi se på film på båda svenska lektionerna och så missar vi matten för att vi ska äta julbord så det blir nog en ganska lugn dag imorrn, vilket är väldigt skönt! Ska även kanske köpa sista julklapparna ihop med Hanna imorrn men det är inte helt bestämt.
På kvällen ska vi till skolan igen för att kolla på film och äta godis ;) Så det blir förhoppningsvis en bra dag!
/Jennifer


Väntar på bussen

Slutade för en stund sedan och nu sitter jag i cafeterian med Matilda och väntar på bussen. Är sjukt trött och hungrig så jag längtar verkligen tills jag kommer hem!
Ikväll ska vi baka pepparkakor och knäck oså till jul så jag kommer inte hinna göra så mycket annat ikväll.
Hästarna har ju fortfarande vila men på fredag tänkte jag börja sätta igång igen eftersom dom får snösulor då och så har vi ju fått jullov så då hinner jag lite bättre!
/Jennifer


Godmorgon

Har precis vaknat så ska ta mig upp ur sängen snart. Var ju och tittade på Hampus julavslutning igår och dom var så duktiga så ;) Fick även träffa mina kompisar från våran gamla klass vilket var väldigt roligt eftersom vi inte träffats på ett tag nu.
Idag slutar vi 15:15 så jag kommer inte vara hemma förrän kl 5.
Ha en bra dag!
/Jennifer


17 december 2012

Farmor och farfar har varit här idag så dom var jättesnälla och fixade stallet så att vi skulle slippa det när vi kom hem. Har bara fixat maten till hästarna annars var resten klart så tack så mycket! Har även hälsat lite mer ordentligt på min fina lilla pålle eftersom jag varit borta i helgen och hann inte göra det igår.
Ska nu kolla på dagens avsnitt av julkalendern innan jag hoppar in i duschen och fixar mig inför julavslutningen. 
/Jennifer
Stinas hår igår ;)
Har lite lite med bilder just nu som ni kanske märker, men Jossan och jag ska troligtvis fota hästarna och oss själva i snön någon dag när vi får tid så då kommer det komma upp lite fler och bättre bilder :)

Slutat

Slapp sista lektionen vilken var en 1h och 15 min lång SO lektion, så vi fick sluta nu vilket jag absolut inte ogillar! Dock så går inte bussen förrän 13:20 så jag får vänta ett tag. Men i alla fall så ska jag hem och ge hästarna och sedan fixa lite i stallet innan vi ska åka och titta på Hampus julavslutning.
/Jennifer


Lucia

Kom hem från Lucian vid 8 och sen dess har jag inte gjort något. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde med lucian så det var ju bra :)
Ska försöka sova snart så att jag orkar upp imorgon.
/Jennifer


Årets tävlingsryttare

Som många redan kanske sett på facebook så blev jag igår utsedd till årets tävlingsryttare i Nyckelryttarna! Så otroligt kul! Vart superförvånad, hade nämligen inte en aning om att det priset ens skulle delas ut igår på luciashowen, så det blev en riktig överraskning (alla andra, utom jag, visste redan om det). Men är i alla fall jätteglad och oerhört tacksam för den fina utmärkelsen!!
 
/Jossan
 
 

Hemfärd

Sitter just nu på bussen påväg hem från Hanna. Har haft jätteroligt i helgen! Igår kom jag dit vid halv 6 och sedan träffade vi en av Hannas kompisar så vi kom hem vid ungefär halv 2 igår natt. Nu ska jag hem och göra iordning mig för Lucian som börjar kl 6 så det kommer inte bli så mycket uppdatering idag från min sida.
Mamma var snäll och red en liten sväng på Märta igår och idag får Märta vila eftersom hästarna får lite vila nu ett tag.
/Jennifer


Godmorgon

Vaknade för en stund sen och tittade på dagens avsnitt av julkalendern. Idag kommer mamma och pappa och hämtar mig vid halv 3 och sen åker vi till Nyckelby för att kolla på lucia. Sen åker jag ju till Hanna som sagt. Tror det kommer bli en superbra dag!
/Jennifer


Fredagkväll

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Så mycket bättre- låtar och kollar runt lite på datorn. Ska kolla på nya vampire diaries avsnittet och sen sova! Ska upp skapligt imorrn bitti så jag hinner allt jag planerat.
Ska upp och rida och fixa i stallet. Sen in och fixa mig för att åka på luciagrej i Nyckelby, sen vidare till fest i Fornåsa med massa trevligt folk. Kommer bli en bra dag, godnatt!
 
/Jossan
 
 

Dear John

Kom in till stan vid tre och Klara kom ca 10 min senare. Vi gick sedan på stan till ungefär 5 och nu har jag bara en julklapp kvar, sen är alla klara! Har precis ätit lite och ska nu titta på film. Kommer bli "Dear John" då jag aldrig har sett den, men alla säger att den är jättebra. Kommer nog inte göra så mycket annat ikväll då det inte finns så mycket att göra här ;) 
Är så himla skönt att det är fredag också! Är alltid lika glad då! Plus att det bara är 4 dagar kvar i skolan innan jullovet och på torsdag kommer vi inte jobba något i skolan så det är bara 3 vanliga skoldagar kvar!
/Jennifer
 

Godmorgon

Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Idag slutar vi vid 2 och då väntar jag i skolan en stund tills Klara har slutat och åker sedan in till stan och handlar julklappar med henne som jag skrev igår. Vet inte hur lång tid det kommer ta men jag har inte köpt någon julklapp innan idag så det kommer nog ta en bra stund. När vi är klara kommer farmor och farfar och hämtar oss och så sover vi där till imorrn.
Har ju även sagt att jag ska lägga upp bild på mitt rum, men det är inte klart riktigt än så ni får vänta ett tag till ;)
Ha en bra dag!!
/Jennifer


Fredag imorrn!♥

Så skönt att det redan är fredag imorrn! Helgen kommer bli jätterolig! Imorrn efter skolan ska jag till stan med Klara för att köpa julklappar och efter det sover vi hos farmor och farfar :D På lördag ska vi först ut till Nyckelby och sedan åker jag vidare till Hanna :D Ska bli väldigt roligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på ett bra tag nu! Kommer sova där till söndag då jag åker hem lite skapligt eftersom det är lucia i kyrkan på söndag. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering från min sida eftersom det kommer hända ganska mycket i helgen men Jossan kanske håller er uppdaterade!
/Jennifer
Hanna och Gullan♥
Åh vill ha sommar igen!

13 december

Hästarna har vila och tjejerna som brukar komma och rida har ett litet uppehåll eftersom det är extremt kallt ute och så går det knappt att rida någonstans. Så Märta har ju vilat idag. 
Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt och nu tänkte jag plugga lite då vi har lite glosor till imorrn. Ingen speciellt rolig kväll men men.
/Jennifer

Snart jullov

Nu är det inte långt kvar! Drygt en vecka kvar till jullovet bara! Bara ett kämpa på allt det sista som är kvar. Det är ganska mycket i skolan just nu. Allt kommer på slutet som vanligt... Engelska nationella, svenska bokanalys + svenska argumenterande text + svenskaprov på upplysningen, djurens biologi-uppsatsen, stor samhäll-inlämning, matteprov osv, KUL. Men känslan den dagen då allt detta är färdigt är ju underbar, längtar dit.
Med ridningen är det väldigt dåligt nu, all snö och kyla förhindrar att man kan rida ordentligt över huvud taget... Så hästarna får det lite lugnt nu så kör vi igen på jullovet när man har mer tid och ljusa dagar igen!
Nu blir det plugg, ha det bäst! 
 
/Jossan

12/12-2012 kl 12:12

Kom hem vid 4 och gick ut och fixade lite i stallet och sedan tog vi in hästarna. Gick sedan in och duschade och har nu tittat på julkalendern. Fortfarande inte så mycket läxor vilket är grymt skönt! Ska bara ta det lugnt ikväll igen och läsa min deckare som vi ska redovisa efter lovet.
/Jennifer
Bara för att ;)


Jullov snart!

Kom hem för ungefär en timma sen och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Är så himla skönt att allt i skolan är avklarat nu förutom lite glosor och små läxor men annars är alla prov och så avklarade nu innan jullovet. Ska bli så himla skönt med jullov!!
Klantig som jag är så försov jag mig imorse, så jag fick ta bussen som gick 8 till skolan. Men missade inte något jätteviktigt som tur var.
/Jennifer


Lugn kväll

Kom precis hem från luciaträingen och nu ska jag och Jossan gå ut och fixa maten till hästarna. Pluggade lite innan luciaträningen men ska plugga lite sen när jag kommer in igen. Annars kommer det inte hända så mycket mer idag utan det blir en lugn kväll.
/Jennifer

Påväg hem

Sitter redan på bussen påväg hem vilket är väldigt skönt! Kommer komma hem vid halv 3 och åker sedan vidare på luciaträningen som börjar halv 4. Den slutar sedan vid 5 och då ska jag hem och plugga inför karttestet som är imorrn.
Ingen ridning idag då vi har bestämt att våra hästar får lite vila nu ett tag, så det kommer alltså inte bli så mycket ridning alls.
/Jennifer


Galen ponny♥

Red Märta i skogen både idag och igår. Igår red jag bara en kort runda så att hon skulle få röra på sig och idag red jag lite längre. Jossan och jag galopperade ganska mycket med hästarna eftersom det är bra träning för dom att galoppera i snön. Märta var helt galen! Hon tog bettet hela tiden och så körde hon ner huvudet så att jag inte skulle kunna bromsa henne, haha så söt är hon! Men det gick bra ändå, inte konstigt att hon hade mycket energi med tanke på att hon inte blivit riden i veckan. Ska plugga lite nu och sen vet jag inte vad jag ska göra.
Ha en bra dag!
/Jennifer
 

Julklapps-shopping

Har tillbringat denna lördag på ikanohuset i Linköping med min älskade pojkvän! Alla julklappar avklarade! (tror jag... kanske kommer på nåt mer). Har i alla fall handlat till mamma, pappa, Jennifer, Hampus och Jonas idag. Känns skönt o vara ute i god tid med julklapparna för en gångs skull, brukar alltid panikhandla sista veckan annars... 
Men men, imorrn är det söndag. Då blir det ner o städa på mammas jobb, rida, plugga o sånt där annat vanligt nödvändigt, inget speciellt alltså. Men nu blir det sova! Hoppas ni haft en bra lördag och en fortsatt bra söndag, godnatt!
 
/Jossan

Kavaj♥

Åh vill så gärna ha en ny kavaj! Dels för att min är för liten och för att den inte är så skön och strechig som dom nya kavajerna är. Har fastnat för denna fast i svart eftersom jag har svart hjälm och väst osv. Den finns att köpa på charlies och står såklart på min önskelista till jul ;)
 

Fix med rummet

Har precis tittat klart på julkalendern nu och ska fixa i mitt rum. Innan det pluggade jag på tyska glosorna. Imorrn efter skolan kommer jag åka in till stan med Matilda för att vi ska köpa present till Love eftersom hon nyss fyllt år. Så imorrn kommer uppdateringen vara ganska dålig från min sida, bloggar inte så jättemycket annars heller men men ;) Men sen är det ju helg och då kommer det nog bli lite bättre med uppdateringen. I helgen ska jag som sagt rida och annars tror jag inte att jag ska göra något speciellt.
/Jennifer
 
Söt liten Märta i Västervik♥

Dåligt, dåligt

Kom hem vid 5 idag och sen dess har jag fixat lite i mitt rum. Ska plugga lite nu innan julkalendern börjar och sen ska mamma hjälpa mig att ställa in möblerna i rummet igen. Kommer även ta kort på hur det blev och troligtvis lägga upp här ikväll. Märta får vila idag igen, vilket fortfarande känns astråkigt! Känner mig jättedålig för att jag inte ridit henne den här veckan, men det finns ju liksom inget att göra när det inte går, men det känns ändå jättedåligt! Men i helgen ska jag rida eftersom jag kan rida ut i skogen då det är ljust då, vilket det inte är när jag kommer hem från skolan :S 
/Jennifer

 
 

Dumma snö!

Märta fick vila även idag eftersom det snöade så mycket! Känns inte alls bra att jag inte kunnat rida nu på flera dagar! Usch för snön! Har skottat grusgången eftersom man inte kunde gå där förut eftersom det var så mycket snö! Har även fixat maten till hästarna och så har vi tagit in dom.
Men i alla fall så är mitt rum nytapetserat och fint nu! Kommer lägga upp bilder på hur det såg ut förut och hur det ser ut nu så att ni får se hur det blev! Känns väldigt skönt att äntligen få det klart! :)
Har precis tittat på dagens avsnittet av julkalendern och ska plugga lite på tyska glosorna sen.
Ha det så bra!
/Jennifer


Mer snö...

Kom hem vid 5 idag och åkte sedan med farmor och farfar till stan igen. Klara är även här och nu har jag precis gjort lite matte och pluggat på engelska glosorna. Märta fick vila idag eftersom det fortfarande inte finns något bra ställe att rida på och så snöade det så himla mycket. Det bara vräkte ner och det har det gjort hela dagen ju!
/Jennifer
 

Röja rummet

Slutade tidigt idag så jag kom hem vid halv 3. Åt lite och gick sedan ut och longerade Märta innan luciaträningen. Märta var väldigt okoncentrerad vilket jag förstår då vi var på en vall eftersom det fortfarande är isigt i paddocken. Men i alla fall så ville hon bara tillbaka till stallet hela tiden så istället för att longera så gick jag med henne några varv.
Kom hem från lucian vid halv 6 och har bytt om så nu ska vi ta ut allt i mitt rum då han som ska tapetsera förhoppningsvis kommer och spacklar imorrn. Så allt på väggarna och alla möbler kommer åka ut ur rummet.
/Jennifer


Lite av varje

Bella kom i fredags och åkte hem idag. Vi red ut en sväng igår och det var väldigt kallt kan jag lova! Åkte på konfirmationsträff efter att Bella åkt hem och kom sedan hem vid halv 6. Mamma var snäll och red Märta idag och imorrn tänkte jag longera henne innan luciaträningen om jag hinner.
Nu ska jag sova lite innan klockan ringer vid 6 imorrn! Godnatt!


RSS 2.0