Myshelg med bästa vän <3

Drar mig mot Hilda för att tillbringa hela helgen hos henne eftersom hennes familj är iväg på tävling! Kommer bli supermys! Älskar dig min fina vän <3
 
 

Fina Hilda och Wilcox!
/Jossan

Träningen

Träningen igår gick jättebra! Vi hoppade nästan bara linjer, vilket jag tycker är väldigt bra träning!
 
Det var en linje som Märta och jag hade lite problem med.
Det var först en oxer (5:an) och sedan en båge till ett räcke (6:an). 4 galoppsprång skullle det vara men Märta och jag fick in 5 eller 4 och ett halvt. Men det berodde på att Märta drog sig lite åt vänster över hindret och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så då flöt vi ut lite. Vi fick även ett stopp på den en gång, då vi kom alldeles för långt ifrån! Så det var ändå smart gjort av henne. 
 
Vi hoppade sedan en bana som låg på 110cm och det gick jättebra! Vi fick till några riktigt bra hopp så vi hoppade inte hela banan.
 
Skulle sedan hoppa en linje som egentligen skulle varit med på banan men eftersom jag inte hoppade hela banan så hoppade vi den efteråt. Det var en oxer (11:an) och ett räcke (12:an), och vi fick ett stopp på oxern för att jag fegade ur och då blev ju självklart Märta också osäker.
Kom sedan på det igen och då gick det jättebra! Så är super nöjd med gårdagens träning!♥
/Jennifer
 
Inte så duktig på att rita som ni ser, men det är ju i alla fall något! ;)


Fina Märta

Stan med Lea och Filla♥

Idag har jag ju självklart varit i skolan och efter det åkte jag in till stan med Filla och Lea. Vi satt och fikade och pratade på ströget ett tag innan vi åkte hem. Eller hem och hem, jag åkte till farmor och farfar och sitter just nu och pluggar lite tyska glosor. Vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske tittar på nån film eller så :)
/Jennifer




Inställt

Egentligen skulle vi åkt till Grevagården i helgen och tävla fredag-söndag. Men eftersom det var så få anmälningar så blev det inställt. Så det blir alltså ingen tävling i helgen :/ Blev inte så himla glad när jag fick reda på det! Var så sjukt taggad ju :/


Mot Väderstad

Kom hem vid 4 och mamma och Hampus tog in hästarna mesans jag bytte om och åt lite.
Fixade sedan Märta och mamma Barbie lite snabbt så nu är dom lastade och vi är påväg mot Väderstad för träning!
/Jennifer


Träning

Oj, har inte bloggat på flera dagar nu, men jag känner att jag inte riktigt har haft tid! Men i alla fall så åkte jag hem från Hanna i söndags och kom vid 9 nån gång.
Måndag kom Iza och red och jag red Märta ihop med henne. Det blev en sväng i skogen. Efter det följde jag med farmor och farfar hem och sov där med Klara.
Kom hem vid 5 igår då vi slutade halv 4 och sen kom Milla och red vid halv 6. Märta fick vila och jag pluggade och packade lite för idag.
Idag blir det hem och fixa hästarna och allt lite snabbt för att sedan åka iväg och träna för Nina. Jossan hämtar vi upp nån stans i Motala.
Ha en bra dag!


Camping med klassen

Hemma igen efter en campingtur med klassen under idrotten! Är helt slut både i huvudet och kroppen... Paddlade kanot till en ö, tältade där, och paddlade tillbaka morgonen där på. Vääärldens motvind på vägen dit så den turen tog ungedär 4 timmar, jämfört med hemvägen då det var vindstilla och tog ungefär 1 timme! Så himla jobbigt, är hur trött som helst. Ön vi stannade på och skulle tälta var tydligen en fårhage så vi fick lite sällskap, speciellt tidigt på morgonen när dom kände för att stå precis utanför tälten och bräka... Har ont överallt i hela kroppen, både efter paddlingen och den stenhårda marken att sova på. Känner att jag klagar väldigt mycket på allt men... Det var i alla fall mysigt att sitta runt brasan och grilla marshmallows på kvällen!
Nu tänkte mysa ner mig och se en film, lite varmare och skönare jämfört med gårdagen!
 
Bild från igår, tagen av Stephanie i min klass!
/Jossan
 
 

1 och ett halv år <3

Idag har jag och Jonas vart ihop 1,5 år, shit vad tiden går fort! Känns inte som att det har gått så lång tid...
Men i alla fall, dom senaste 18 månaderna har varit dom bästa i mitt liv! Du betyder så himla mycket, vet inte vad jag skulle göra utan dig Jonas. Älskar dig otroligt mycket, och det vet du! Puss finaste du <3
 
 
 
/Jossan

Tråkigt väder

Hanna och jag åkte upp till stallet vid 11 och när vi kom upp började det att spöregna och åska, så vi tog in hennes hästar.
Hanna ska träna idag så vi åkte precis.
När vi kommer hem från träningen kommer ju jag åka hem och då blir det förbereda inför skolan imorrn.
Usch vill ha sommarlov igen :/
/Jennifer


Hemfärd idag

Hanna och jag vaknade vid 9 och ska nog snart gå upp.
Idag måste ju jag åka hem eftersom det är skola imorrn.
Men i alla fall så ska jag följa med Hanna och titta när hon tränar. Vi ska åka från stallet vid 2 så och när vi kommer hem kommer jag nog att åka hem ganska så direkt.
Märta får nog vila idag, eftersom jag troligtvis kommer hem ganska sent.


Bessie's Barbie

Red en sväng i skogen på Barbie med mamma och Märta som sällskap. Gick jättebra och båda hästarna var pigga som vanligt!
Red även Barbie lite i paddocken efteråt och då var hon lite spänd i början, så jag la massa små volter och då mjuknade hon till sist och då gick hon bra!
Jobbade mest i skritten, men travade och galopperade lite grann.
Nu blir det duschen och sen bär det av mot Vadstena för att träffa Hanna<3


Barbie

Sitter just nu och tittar när Hampus spelar match och sen blir det hem och rida Barbie. Får se om jag hinner rida Märta innan jag åker till Hanna sen ikväll :)


Grattis!♥

Tänkte passa på och säga grattis till min kompis som fyller år idag! Vi har känt varandra i 3 år nu och har många minnen bakom oss och hoppas att det kommer bli många fler! 
Har väldigt roligt ihop med dig och även fast vi inte alltid är ense, så är du en av mina bästa vänner!
Du är som en syster för mig, och systrar är ju inte alltid överens, men älskar varandra ändå!
Hoppas att du har haft en superbra dag för det är du värd!!
Älskar dig massor min fina vän!♥
Klicka på någon av bilderna för att komma till hennes blogg!
/Jennifer
Hoppas att det var okej att jag tog dom här bilderna!
 
 

24 augusti 2012

Idag slutade vi vid 12 eftersom vi hade aktivitetsdag och vi spelade fotboll och volleyboll mot 7:orna och 9:orna i Varamon. Farmor och farfar kom och hämtade mig och skjutsade till bussen, så kom hem vid halv 3.
 
Stina och Ella kom sedan och red vid halv 5 och efter det fixade jag och mamma i stallet. 
 
Red sedan Märta en sväng i skogen så hon fick galoppera av sig lite och sedan red jag lite i paddocken. Gick jättebra!
Hon var väldigt pigg när vi red i skogen och ville bara framåt hela tiden! I paddocken var hon lite lugnare och då gick hon jättefint!
Hoppade även några små hinder på 40-50cm som stod uppstallda. Tränade lite på att trycka på på långsidan och sedan ta tillbaka innan det kom en liten kombination med två galoppsprång. Var egentligen ett galoppsprång när det är högre men eftersom det var så lågt så fick vi ju rida på två lite korta och samlade galoppsprång. Hon lyssnade jättebra och jag fick tillbaka henne jättelätt! Super nöjd med henne idag!
/Jennifer
 

Klara<3

Sitter just nu hemma hos farmor och farfar och har precis duschat och ätit kvällsmat. Snart blir det sängen och titta på nån bra film!
Efter skolan åkte jag till stan och Klara kom även dit. Åkte sedan hem till farmor och farfar och så bakade Klara och jag. Lite halvt lyckat från början då vi brände chokladen, men det tog vi bort och sen gick allt bra ;)
Imorrn börjar vi inte förrän halv 10 vilket är väldigt skönt! Slutar sedan runt 1 nån gång så jag hoppas att jag hinner med tidiga bussen hem! Stina och Ella kommer oh rider vid halv 5 och efter det rider jag nog själv.
Godnatt på er!!
/Jennifer


i motala

Kom nyss till Jonas från skolan. Sover hos honom inatt för har sovmorron imorrn så tänkte hinna till vårdcentralen och ta ett blodprov innan jag åker till skolan. Har nämligen varit på läkarbesök för min jäkla huvudvärk... har ont i huvudet näst intill varenda dag och natt, hopplöst... så tänkte kolla upp det nu och se om jag kan bli av med skiten på nåt sätt. Blir i alla fall ett blodprov imorrn bitti för det var för sent och ta det sist jag var där eller nåt.
Två dagar i skolan avklarade, har väl funkat men det känns som dagarna aldrig tar slut! Kommer väl in i det igen efter ett tag men nu är det rätt segt...
 
Sitter och lyssnar på lite bra musik btw, här kommer en bra låt!
 
 
/Jossan

Master Mind♥

Hemkunskapsläraren var sjuk idag också så vi fick sluta vid 1. Åkte sedan med tidiga bussen hem och var hemma vid halv 3.
Iza kom vid 3 och hon ville rida ihop med mig, så jag red Märta och hon Darmona. Vi red en sväng i skogen först och sedan lite i paddocken. Märta var pigg som vanligt och allt gick jättebra!
Imorrn är sista vanliga skoldagen för den här veckan, och efter skolan imorrn åker jag till farmor och farfar för att jag börjar halv 10 på fredag.
 

Larry

Har nu överlevt två skoldagar! Har varit helt okej att börja igen, men som Jossan skrev så hade jag inte tackat nej till några veckor till!
Igår slutade vi 12:45 och jag tog bussen till farmor och farfar där pappa sedan hämtade mig för att vi skulle åka till Larry och kolla min rygg. Mycket bättre denna gång men är forfarande lite sned i ryggen. Kom hem vid halv 7 sen och Märta fick vila. 
Vi skulle egentligen slutat 15:25 idag men våran hemkunskapslärare var sjuk så vi fick sluta vid 14:00 istället. Tog då bussen vid 14:40 och när jag kom hem gick jag ut och red. Märta var hur fin som helst idag, verkligen mjujk och fin så är verkligen super nöjd med henne! Nu blir det bara att ta det lugnt ett tag, ska bli väldigt skönt! Rätt trött efter att ha gått upp 6 två mornar nu när man annars har sovit till 10 på sommarlovet ;)
/Jennifer
 

Första skoldagen imorrn

Haft en dag extra ledigt som sagt, börjar skolan imorrn! Kommer bli superkul att träffa alla saknade igen men.. några veckor till ledigt hade ju inte skadat om man säger så!
Men men... klockan står på 5.20 så bäst att sova, natti!
/Jossan

Dagen

Gick upp vid halv 10 idag och gick ut och red. Märta var inte riktigt samarbetsvillig och stretade emot i början. Men i slutet var hon riktigt fin, så jag är nöjd med henne ändå! mamma hjälpte mig även och sa lite hur jag skulle göra. Vid halv 2 kom Stina och Ella och red och det gick bra, Svarten fick nån slags ohyra på sig och la sig ner en gång, och sen ville han bara springa runt, men sen hoppade Stina upp och då gick det bra. Fick sedan skjuts av Erica ner till DGIF eftersom Hampus och hans lag skulle spela match och dom vann med 6-1! Min grymma bror gjorde 3 mål! Så duktig är han!
Ikväll blir det nog mest förberedning inför skolan imorrn :( Längtar verkligen inte!!
/Jennifer
 
Stina på Svartne och Ella på Darmona

Gårdagen

Malin, Moa M, Linn och Matilda sov här från fredag till lördag och det var verkligen jättekul! Tyvärr kunde i Moa F komma, men vi får absolut göra om det då du också kan!♥ Men i alla fall så åkte dom hem igår runt 13.00.
Märta fick vila och jag tog det bara lugnt fram tills 17.00 då jag duschade och fixade mig eftersom vi skulle vara hos Johanssons vid 19.00. Hade även trevligt där och vi åkte hem vid halv 1. Var helt slut då eftersom vi inte sov så mycket då Linn, Moa M, Malin och Matilda var här.
/Jennifer
 
Från vänster, Matilda, Malin, jag, Nattis och Jossan

Grattis min fina vän

Hemma igen efter två mysiga dagar dagar hos Jonas! Nu blir det ut och rida och fixa i stallet. Får se om jag hänger med o kollar på Hampus fotbollsmatch sen i eftermiddag, annars en ganska lugn dag..
Storhästtävlingar i Nykyrka nu i helgen, både igår och idag. Håller tummarna för er jag känner som är där och hoppar! Måste även passa på att gratulera Hilda ännu en gång för kanonresultaten igår! Tävlingsdebut på nya hästen och nolla och placerad är inte dåligt! Så himla duktiga är ni hjärtat, glad för din skull! <3
whilmark.webblogg.se
 
 
/Jossan
 
 

Ridtur i skogen

Gick upp vid halv 11 idag och nu blir det ut och rida Märta en sväng i skogen, med Hampus och Darmona som sällskap.


Saknade tjejer♥

Imorrn eftermiddag kommer mina saknade tjejor hit!♥ Dom kommer sova här till lördag och jag tycker att det ska bli väldigt kul eftersom jag inte har träffat dom på flera månader!
Innan dess ska jag hinna rida Märta och fixa i stallet osv. 
Har tyvärr nästan inga bilder på er som jag kan lägga ut här :/
 
 

Träningen

Träningen igår gick jättebra! Vi tränade mycket på att trycka på och ta tillbaka osv. Vi hoppade lite på volt, en linje och sist en trippelbarr. Märta hoppade jättebra men vi fick några stopp för att vi kom helt fel, så hon gjorde rätt i och stanna. Annars som sagt tyckte jag att träningen gick super! Förutom Jossan och jag var även Moa med och tränade på Valle.
/Jennifer

Fotboll!

Gick upp vid halv 10 imorse och gick ner och tittade på TV och åt frukost. Gick sedan ut och hjälpte Hampus när han red Darmona. 
När vi hade ätit lunch cyklade Hampus och jag ner och badade och sen åkte jag och klollade när han spelade fotboll.
Kom precis hem nu och snart ska vi äta kvällsmat. 
/Jennifer
 
 

Träning imorrn

Stina och Ella kom vid 2 och red och därefter kom Milla.
Efter det red Jossan och jag en sväng i skogen med pållarna.
Imorrn vid halv 10 kommer Iza och rider och på kvällen ska vi åka och träna i Väderstad för Nina.


Love och Linnéa

I söndags efter tävlingen följde Love och Linnéa med hem och vi sov i farmors och farfars husvagn. Linnéa döpte en av kossorna när vi hälsade på dom ;) Vid 9 cyklade vi ner till ett badställe och badade. Tyckte inte att det var speciellt varmt men men ;) När vi skulle cykla hem sen var det nästan helt mörkt, så vi såg inte speciellt mycket!
Var jättekul att träffa er igen!!<3

Snart ska jag ut och rida och sen kommer Stina och Ella och rider och därefter Milla.


Resultat Nykyrka

Här kommer resultaten från gårdagens tävling i Nykyrka!
 
Jossan & Barbie

LB (0,90): Gick hur dåligt som helst! Fick två nedslag. Kändes inte som en dålig runda, men slarv från Barbies sida för att vi gick ner till LB kanske... Hon kändes inte alls lika taggad som hon brukar tyvärr...
 
LA (1,00): Gick jättebra! 0+0 fel och en tredjeplats, kändes mycket bättre än första rundan, skönt att avsulta dagen med bra resultat! :)
 
Jennifer & Märta
 
LB (0,90): Rundan kändes jättebra! I denna klass var det bara en grundomgång eftersom det var stilbedömning. Vi fick 0 fel och 46 i stilpoäng och kom på åttonde plats, men utanför placering.
 
LA (1,00): Även den här rundan kändes väldigt bra! Mot 6:an gick det lite för fort och hon blev lite lång och jag tog inte tillbaka henne så det blev lite flackt och fick därför med oss den bommen. Annars kändes rundan som sagt jättebra!
 
Dessa bilder är tagna av Daniella Siira, hennes blogg hittar ni här!
 
Förutom bilderna på oss var det några på Moa och Valle! moachristensen.blogg.se

Knoppa Märta

Stina och jag gick upp vid 9 idag och åt frukost. Tog även ut hästarna då och nu har hon hjälpt mig med att smörja alla saker, så som tränset, stövlarna, martingal osv. Efter maten ville Stina rida Darmona och ikväll blir det tvätta hästarna och jag ska även göra flätor på Märta så att jag kan knoppa imorrn bitti, får se hur det går! Hon har så grymt tjock man!
 
Gammal bild på söta lilla Stina♥

Bästa vän <3

Hemma nu efter två superroliga dagar hos min fina vän Felicia! Haft hur kul som helst, måste verkligen se till att ses oftare! Kommer bli asbra när vi går Vreta båda två snart!
 
Felicia och hennes fina Golden Goal, hennes blogg --> HÄR <--
 
Älskar dig bästavän!
/Jossan

Godnatt

Red Märta i paddocken idag och mamma hjälpte mig med att hoppa. Allt gick jättebra, men vi hoppade inte så högt.
Stina somnade för ett tag sen och jag ska nog också försöka sova lite.
Stina ville rida imorrn också så jag kommer hjälpa henne med hästen. Märta får vila men jag kommer tvätta henne och hänga in alla saker i lastbilen.


Barnvakt

Stina kom vid halv 9 imorse och då tog vi ut hästarna. Kommer vara barnvakt åt henne nu i tre dagar, så hon kommer sova här tills söndag, och kommer även följa med till Nykyrka när vi tävlar på söndag.
Ikväll kommer jag rida Märta och Stina Svarten. Mamma skulle hjälpa mig lite med att hoppa så att det känns bra inför tävlingen!


Kommer aldrig på bra rubriker...

Imorse kom Iza vid halv 10 och red Darmona.
Fixade sen lite i stallet och red Märta. Blev ett markarbetspass och hon var nästan lika fin som igår. Idag var hon lite piggare och ville inte riktigt samarbeta i början, men efter ett tag gick det kanon!
Blir nog att följa med och titta när Hampus spelar fotboll ikväll, eftersom jag inte har nåt annat för mig.


Duktig Märta<3

Pappa kom och hämtade mig hos Hanna, och när jag kom hem gick jag ut och red Märta. Det gick så himla bra! Hon var så lugn och gick super fint! Är så himla nöjd med henne idag!
/Jennifer


Ingen OS-final för Roffe

Läste precis om att Casall är skadad och inte gick igenom veterinärbesiktningen... Säger bara stackars Rolf, tycker så himla synd om honom! Som han själv säger så har dom tränat för att vara på topp inför detta OS och så händer detta... Kan man ha mer otur?

Chocken: RGB borta från OS

 
/Jossan

Hanna♥

Igår var Hanna och jag i stallet tills klockan 4 och sen åkte vi och tittade till hennes hästar på betet. Efter det åkte vi hem och tittade på film och spelade kort. Idag vaknade vi vid 9 och nu har vi inte gjort så mycket. Pappa kommer och hämtar mig efter jobbet och då ska jag hem och rida, så får hoppas på att det slutar regna!
Såg att Jossan var snäll och red Märta igår också, tack så mycket!♥
/Jennifer
 

Båda vitingarna ridna

Kom precis in efter att ha ridit både Barbie och Märta. Blev lite lugnt idag, nedvarvning efter helgen. Hann precis undan regnet tack och lov... Började ösa ner precis efter jag hoppat av och tagit in sista hästen! Nu väntar mat och ikväll blir det väl mys hemma med familjen <3
/Jossan


Påväg

Sitter just nu i bussen påväg till Hanna. Kommer sova där inatt och kommer nog hem imorrn. Stina och Ella var och red vid 2 och sen skjutsade mamma mig till bussen. Märta fick vila idag eftersom vi var och tävlade hela helgen.


Barbie är veckans ponny!

Tänkte passa på att tacka Felicia som utsåg Barbie till vinnare av "veckans ponny"! Gå in på deras blogg och kolla inlägget om min fina tjej! teamnyrk.blogg.se
 
/Jossan
 

Resultat Årsta

Hej på er! Här kommer resultaten från helgens tävling, RS Mustang Cup!
 
Jossan & Barbie
 
Fredag: Första kvalomgången, gick i LA (1,00). Sammanlagt ungefär 53 startande. 0+0 fel och en fjärdeplats, som vanligt.. haha. Men nöjd med det eftersom det var så mycket starter!
 
Lördag: Andra kvalet, LA+5 (1,05). Lika många ekipage som föregående kval. En A:0, fick 4 fel. Ett pet så ingen stor grej, kan hända vem som helst. Kom typ precis utanför placering så det var inte så många felfria.
 
Söndag: Efter de två kvalomgångarna räknades allt ihop och man kom antingen till A eller B-final. Kom till A-finalen som gick i msvB (1,10) och även där hade jag ett ner, men det var endast två felfria så resultatet räckte ändå till fjärdeplatsen! En stor fin röd rosett den här gången! Världens finaste Barbie <3
För er som är sugna på bilder kan ni gå in och kolla bilder från tävlingen! Första kvalet och andra kvalet, ni kanske får bläddra och kolla lite.
 
Jennifer & Märta
 
Fredag: Första kvalet gick i L:A (100cm) och det kändes jättebra! Tyvärr fick vi ett pet på första hindret för att vi kom för nära, så vi kom ganska långt ner i resultat listan. 
 
Lördag: Andra kvalet gick i L:A+5 (105cm) och det gick också jättebra! Det var en tidshoppning och vi fick väldigt bra tid, men tyvärr ett nerslag på sista hindret, så vi kom på 10:e plats, annars hade vi kommit 3:a. 
 
Söndag: Trodde att jag skulle komma till consolationen eftersom jag inte kom så bra placerad i första och andra kvalet, men vi tog oss till finalen! Den gick i msv B (110cm) så det var bara att debutera! Rundan kändes jättebra för att vara en debut, men det blev 16 fel. 3 pet och 1 stopp, men det var mitt fel, jag la henne för nära på dom hindren som hon petade och det hon stannade på var en oxer som var första hindret i en kombination, och den kom hon för nära på så då stannade hon såklart. Men annars som sagt kändes rundan ändå väldigt bra, men jag är lite besviken på mig själv eftersom jag la henne så konstigt, men det är bara att träna vidare på! 
 
Märta har varit jätteduktig hela helgen och jag är jättenöjd med resultaten, även fast det inte var några av våra bästa resultat! :D♥'
 
Bilder på Märta och mig finns här nedan!
Första kvalet 
Andra kvalet
Finalen
 

Final

Godmorgon alla läsare! Både Jossan och jag kom till finalen idag och den är sista klassen, så det blev sovmorgon idag! Men i alla fall så kommer jag debutera msv b, eftersom finalen går i det och jag hoppas att det kommer gå bra! Fler resultat osv kommer komma någon gång i veckan när vi har tid. Ha en bra dag! /Jennifer


Stockholm

Isa kom vid halv 10 imorse och red Darmona. Märta får vila idag också. Nu blir det ut och packa det sista och sen tvätta hästarna! När pappa kommer hem från jobbet kommer vi åka så fort som möjligt och sen få mamma åka efter att hon slutar jobbet ikväll.
 
Fredag: Båda hoppar första kvalet i Mustang cup, som går i L:A (100cm).
 
Lördag: Båda hoppar andra kvalet som går i L:A+5 (105cm).
 
Söndag: Antingen går vi till final som går i msvB (110cm) eller så får man hoppa consolation som går i L:A (100cm)
 
/Jennifer

Master Mind♥

Idag har vi haft Märta i ett helt år, och många fler ska det bli! Vi har klättrat från lokal L:D till nationell L:A+5, och jag hoppas att vi kommer kunna klättra ännu högre i klasserna! Jag förstår om det var svårt för dom uppe i Umeå att sälja denna fina ponny!
Hon är verkligen världens bästa ponny och jag älskar henne så mycket! Bättre häst får man leta efter!♥
/Jennifer
 
♥♥♥

Svar på frågorna

Här kommer svaren på dom jättemånga frågorna vi fått ;)
 
Köpte ni båda era hästar i luleå?
Nej bara Märta (Umeå).
 
 
Köpte ni de/den samma dag ni kom dit eftersom det är så långt?
Nej inte samma dag, vi var uppe i några dagar och provred och så. Sen bestämde vi oss när vi kommit hem och hon transporterades med lastbil hit.
 
 
Vad är jennifers mål?
Fortsätta tävla LA med nollor och placeringar. Hoppas på att starta nån msvB innan tävlingsterminen är slut.
Ett gemensamt mål vi har tills nästa år är såklart även att vara med och tävla i Nyckelbys elitlag och förhoppningsvis ta oss till final.
 
 
Vad är Josefines mål?
Kommer fortsätta tävla msvB i år och få många bra rundor i kroppen. Om det går riktigt bra kommer jag förhoppningsvis även starta nån/några msvA. Målet tills nästa år (mitt sista på ponny) är SM.
 
 
Vad gör ni med Darmona och Zandy nu?
Zandy är såld sen ett år tillbaka och bor nu i Gränna hos en tjej som heter Hanna Käll.
Darmona går som "ridskoleponny" här hemma. Vi har nämligen några tjejer som kommer och rider några dagar i veckan.
 
Tack för frågorna Sara!
 

Puts och fix inför tävlingen!

Gick upp vid 10 imorse och mockade. Har nu tagit in tränset, magplattan och alla benskydd för puts och tvätt inför tävlingen. 
Märta kommer få vila idag så det blir nog mest förberedning inför tävlingen eftersom vi åker imorrn eftermiddag och på förmiddagen kommer först Isa och rider och så kanske jag trimmar Märta lite.
/Jennifer
 

Träningen igår

Träningen igår gick superbra! Vi red dressyr halva passet och hoppade halva. Dressyren gick bra och vi tränasde mycket på att jag ska få ihop Märta bättre. 
Hoppningen gick också riktigt bra! Vi tränade mycket på att det inte ska gå för fort och att jag ska få tillbaka henne snabbare. 
Nina satte upp tyglarna till den vanliga ringen på pessoabettet och det gick bra, men hon blev lite stark mot sluten när vi hoppade banan, men annars gick det jättebra!
/Jennifer
 
 

RSS 2.0