Påväg!

Det har gått i ett idag! Alla saker har blivit putsade och hästarna tvättade så nu är vi äntligen påväg till Tingsryd!Ska bli spännande och se hur det går den här gången!
Jag kommer tävla i Börjes Cup med både Märta och Barbie. Det är tre kval och därefter kommer man till B-final eller A-final beroende på hur bra det har gått på fredagen och lördagen! På fredag kommer jag hoppa L:B (90cm) med båda hästarna, lördag L:B (90cm) och L:A (100cm) med båda och sedan får vi se vilken final vi hamnar i på söndag!
/Jennifer


Tingsryd

Idag var ju som sagt Iza här och red Darmona. Jag red ju även Barbie ihop med henne och det gick bra! Innan Iza kom red jag även Märta och det gick också bra! Båda fick ju varsin skogstur och dom var pigga och glada!
Ikväll har jag tvättat benskydden då vi åker till Tingsryd på torsdag för att tävla i Börjes cup! Ska bli väldigt roligt!

Imorgon på dagen ska jag försöka packa det mesta inför Tingsryd och på kvällen ska vi till Nina och träna!
/Jennifer


Måndag

Imorse var Stina och Ella här och red och det gick bara bra! Efter det cyklade jag ner till mammas jobb och städade och sen tillbaka hem igen. När mamma kom hem från jobbet longerade hon Barbie medan jag red Märta och sen bytte vi efter ett tag. Båda hästarna var fina idag!

Imorgon kommer Iza vid 10 och då ska jag rida Barbie när hon rider Darmona! Ska även försöka hinna rida Märta innan hon kommer! Båda hästarna ska ridas i skogen då vi ska träna på onsdag!
/Jennifer


Midsommar

Igår när det var midsommarafton åkte vi och åt hos en annan familj i Motala. Pappa skjutsade mig sedan till Linnéa, så då firade jag ihop med henne och Matilda! Var väldigt roligt! Bland annat så badade Matilda och Linnéa men jag stod över med tanke på att jag fortfarande inte är helt frisk! Åkte sedan hem vid ett ungefär.
Vaknade ganska sent idag och gick ut och red Märta, vilket gick bra! Vet inte riktigt om jag orkar rida Barbie sen ikväll, får se hur jag mår då!
Ha det bra!
/Jennifer


Torsdag

Mår lite bättre idag så jag hoppas att jag mår ännu bättre imorgon när det är midsommar! Hampus började rida Märta idag och sen hoppade jag upp i slutet och det gick bra! Hampus och jag byggde sedan upp en bana i paddocken då han ville hoppa bana med Darmona imorgon. Ska bli roligt att se!
/Jennifer
 

Resultat Kumla

Barbie♥
 
L:C (0.80m) A:0/A:0 
0 fel. Det här var ju allra första gången jag tävlade Barbie och jag tyckte att det gick riktigt bra! Vi kom bra på de allra flesta hindren och hon skötte sig jättebra! 
Lite oväntat eftersom det var debuten, så slog vi till med en vinst! Duktiga Barbie♥
 
 
L:B (0.90m) A:0/A:0
0 fel. Blev ju debut i den här klassen också såklart och det gick riktigt bra även här! Felfri i båda faserna och slutade på en tredje plats!
 
 
Är supernöjd med Barbies insats på tävlingen, så duktog var hon!♥
 
Märta♥
 
L:B (0.90m) A:0/A:0
0 fel. Märta var också jätteduktig i söndags! Vi kom bra på dom flesta hindrena i den här klassen och hon lyssnade riktigt bra! Det blev en andraplacering i denna klass!
 
 
L:A (1.00m) A:0
4 fel. Märta var jättefin i den här klassen också! Tyvärr blev det en rivning på nian då vi svängde upp lite för snävt och kom därför lite nära. Men annars så gick det verkligen super i den här klassen så jag är jättenöjd!
 
 
Är så nöjd över båda hästarnas insatser!
 
Mamma filmade för första gången på den här tävlingen och därför blev vi lite ur bild ganska ofta osv, men lite kanske man ser?
Iallafall så ska du ha ett stort tack mamma för att du alltid ställer upp och skjutsar och hjälper till!

Sjuk...

Har nu varit sjuk sen i lördags så idag blir det en riktig vilodag så att jag kan bli frisk någon gång! Kanske inte var det smartaste att tävla i söndags då jag inte blev mycket bättre av det, men det var det värt med tanke på resultaten!!

Har varit ute och longerat Barbie nu på morgonen och Hampus erbjöd sig att rida Märta vilket var väldigt snällt!
Ska sätta mig vid datorn nu och skriva ihop ett inlägg om resultaten från Kumla!
/Jennifer


Kumla

Tävlingsdagen i Kumla har verkligen varit bra! Mycket bra resultat med båda hästarna! Kommer ett inlägg med resultat osv en annan dag när jag har tid!
Iallafall så är jag barnvakt åt min kusin Stina inatt och imorgon! Ska sedan ner till mammas jobb och städa på kvällen när Stina har åkt hem och hästarna får självklart vila! Dom har varit så himla duktiga idag så jag är verkligen nöjd!!
/Jennifer


Debut

I torsdags hade ju vi som sagt skolavslutning och på eftermiddagen/kvällen var vi i Liseberg, vilket var väldigt roligt!!

Idag har jag packat, putsat och tvättat hästarna inför tävlingen imorgon! Vi ska nämligen till Kumla för att tävla med både Märta och Barbie! Ska bli väldigt spännande eftersom det blir min och Barbies debut!
Med Barbie kommer jag hoppa L:C (80cm) och L:B (90cm) och med Märta kommer jag hoppa L:B (90cm) och L:A (100cm)!
/Jennifer


Liseberg

Imorgon är den efterlängtade dagen då vi får sommarlov här! Ska bli så grymt skönt!! Vi börjar vid 8 imorgon och slutar nog runt 10 skulle jag tro! Kommer ju även få våra betyg, så det ska bli spännande att se!
Efter skolavslutningen åker jag och Matilda hem till Linnéa och vid ett går bussen mot Liseberg!! Ska bli så himla roligt! En bra start på sommarlovet!
Ha det så bra!
/Jennifer


Träning

Ikväll var jag och tränade med Märta och Barbie för Nina. Allt gick strålande! Båda ponnysarna skötte sig jättebra! Nina och jag turades om att rida hästarna så att det inte skulle ta allt för lång tid! Men som sagt så gick allt kanon!!
/Jennifer


Övralid

Idag hade vi basgruppensdag som det heter. Våran klass var i Övralid och lyssnade på en av guiderna som pratade om Verner von Heidenstam. Började vid halv 9 och slutade vid 1 igen! Var sedan hemma redan vid halv 2!

När jag kom hem red jag Barbie en sväng i skogen och det gick bara bra!
Efter att jag ridit henne red jag även Märta i skogen. När vi kom ut på vägen som vi skulle rida på så blev Märta rädd för något, så hon vägrade gå framåt! Efter att jag försökt att få fram henne ett tag, hoppade jag av och försökte leda henne framåt men det gick inte heller! Hoppade då upp igen och försökte få fram henne, men hon stod som fastfrusen! Hoppade av igen och försökte leda förbi henne det stället hon tyckte var läskigt och då gick hon äntligen förbi! Tror nog att vi stod på det där stället i nästan en halvtimme men sen gick resten av ridturen bra!
/Jennifer


Ridpassen

Som Filippa skrev så slutade vi tidigt idag! Var hemma vid halv 3 och gick ut och red Barbie. Hon var till en början väldigt spänd och slappnade inte riktigt av. Mot slutet gick hon dock mycket bättre! Skritt och travjobbade henne mest idag!
Därefter red jag Märta och hon var så himla fin! Hon var lite tung i handen först, men efter ett tag så blev hon så himla fin! Är riktigt nöjd med henne idag!!
/Jennifer


Gästbloggning

Hejhej just nu sitter vi och kollar på Sune i Grekland på So lektionen och sen slutar vi,chillpill dag ändå.
/Filippa Hultin


Blandade känslor

Hej allihop!! Har varit sjukt dålig med bloggandet här nu ett tag! Men jag har verkligen ingen lust att blogga längre!!
Iallafall så har det varit en dag med blandade känslor! Jossan har nämligen åkt till Holland nu och kommer vara där i fyra veckor!! Saknar henne redan!! Det bra med denna resan är att jag kommer få ta hand om Barbie och "lära känna" henne lite mer ordentligt! Så det ska bli roligt! Men som sagt, det kommer inte vara lika roligt hemma utan dig sis!!<3
Ha det så bra!
/Jennifer


RSS 2.0