Uppstigning 05.00!

Nu är allt packat och klart inför tävling! Jag kommer att hoppa L:A (100cm) och L:A+5 (105cm) med Märta :) Det blir våran debut i L:A+5 (105cm) så det ska bli kul! Nu blir det dusch och sen sova eftersom det blir uppstigning 05.00 :s Haha tur vi har lastbilen så att vi kan sova på vägen dit! ;)
/Jennifer

Skogstur

Idag blir det puts och fix inför tävlingen imorrn! Hampus ska rida Darmona och jag Märta och det blir en liten lugn skogstur :) Vet inte om Jossan kanske följer med också eller om hon rider senare. Nu är i alla fall Tove här och rider Darmona så jag ska gå ut och fixa lite i stallet så länge, så att Hampus och jag kan rida ihop sen :)
 

Nyckelby

Idag har Klara och jag gått på stan och köpt present till farfar. Jag köpte även ett par jeansshorts och så fikade vi. Sen kom mamma och Jossan och så åkte vi till Nyckelby för att fira med alla lag att det gått så bra :) nu är vi påväg hem och jag är helt slut, så inga fler inlägg idag från min sida ;)
/Jennifer

Klara♥

Sitter nu i farmor och farfars husvagn, med Klara♥ Alva och Danne har varit här men nu har dom precis åkt hem. Träningen idag gick bra, fast vi red mest markarbete. Vi hoppade bara lite på slutet och då fick jag hoppa några hinder som låg på 100-110cm, eftersom jag ska hoppa L:A+5 (105cm) i helgen :)
/Jennifer

Träning

Nu på förmiddagen har jag hjälpt Olle och Hampus när dom har ridit.
Hampus red Darmona och Olle Svarten och Hampus ville hoppa lite så det fick han göra. Han hoppade ett hinder som var 70cm så jag hoppas att han vill fortsätta rida nu och att det inte bara är tillfälligt ;) Han tyckte ju att det var kul i alla fall.
Nu ska vi äta lite och sen ta in hästarna o fixa dom lite eftersom vi ska åka och träna :)
/Jennifer
 

Klara♥♥♥

Har inte hänt något speciellt idag, utan Stina har varit här hela dagen, och vi har mockat och så har vi nu bakat. Snart kommer Ella så då blir det ut och ha lektion för henne och Stina :) Sen blir det ju en ridtur på Märta♥ 
Imorrn kommer vi att åka och träna för Nina kl 14:30 och efter det ska jag till Vätterviksbadet och sova där med Klara :) Farmor och farfar har sin husvagn uppställd där så vi kommer sova i den. På torsdagen sen kommer vi att åka till Motala för att köpa present åt farfar som snart fyller år :)
/Jennifer

Master Mind♥

Idag kommer ju Stina vara här hela dagen så jag får rida Märta efter att Stina och Ella har ridit ikväll :) Hampus sa att han kunde följa med en sväng på Darmona. Det blir en liten skogstur och sen lite i paddocken. Märta har fått vila nu i två dagar eftersom vi var i Vetlanda på tävling och för att det var så dåligt väder igår, så hon är nog ganska pigg idag ;)
/Jennifer
 
 

Stina

Har  varit lite barnvakt åt Stina nu på förmiddagen och vi har inte gjort något speciellt. Nu har hon åkt hem och vi ska snart äta. Hon skulle ner och äta hos sig och sen skulle hon komma tillbaka för att mamma, pappa och hennes pappa ska åka och fixa det sista i Alices lägenhet. 
Vid 6 ikväll ska Stina och Ella rida så Stina kommer nog vara här hela dagen.
/Jennifer
 
Stina♥

Jennifer Damberg

Eftersom det är så tråkigt väder idag, så fick hästarna stå inne ganska länge. Så nu har vi tagit ut dom och mockat och fixat lite i stallet. 
Hästarna får vila idag, så idag blir det en riktigt lugn dag :) 
Ska se om vi kanske kan fixa en header som kan komma upp här på bloggen, eftersom våran blogg inte är så fin just nu ;)
 
/Jennifer

Resultat Vetlanda

Här kommer lite mer om resultaten från Vetlanda midsommaren 2012. Passa även på o kika på bilderna och filmen. 
Jossan
Torsdag: LB, nolla i grunden men ute i omhoppningen då hon stannade två gånger på samma hinder, en kombination. Det var verkligen jättekonstigt! Hon stannar vääääldigt sällan, det är absolut sista utvägen och i dom fallen är det oftast det bästa alternativet. Det var superkonstigt och jag tror att det var något hon inte gillade för hon totalvägrade redan två, tre meter innan. Men som sagt, hon stannar nästan aldrig och jag har aldrig blivit utesluten med henne så det var lite konstigt. Men som tur var bara en engångsförteelse för dom andra dagarna sen gick det hur bra som helst! Och även i den klassen (LB jag blev ute i omhoppningen) räckte det till en tredjeplats för det var jättedåliga resultat bland dom andra också.
 
Fredag: LA & MsvB. 0+0 fel i LA och en femteplats. Kändes superbra, glad att det där med stoppen bara var något tillfälligt. Även nolla i MsvB, vår tredje 110 någonsin så det är absolut den rundan jag är mest stolt över för det kändes såå jäkla bra. Dock hamnade jag precis utanför placering med några tiondelar... Men jättenöjd ändå! Btw i filmen här nere ser det ut som vi petar tvåan men det är bara planket under bommen som blåser ner.
 
Lördag: LA, nolla och trea. 
Så jag är verkligen supernöjd med helgen! Tre placeringar av fyra möjliga och den fjärde var precis utanför! Älskar 
min underbara ponny, grym är hon! <3
 
 
 
Jennifer
 Torsdag: LB (90cm) 

Allt kändes jättebra, men när vi kom till 5:an som var en kombination så blev det fel avstånd så vi fick ett stopp. Sen gick det lite för fort så vi fick ett pet, men annars är jag rätt så nöjd med klassen :)
 
Fredag: LA (100cm)

Även här kändes det bra tills vi kom till en kombination som vi fick ett stopp på. Jag släppte stödet i tygeln så då stannade hon. Sen gick det lite för fort som i L:B så det blev ett pet på 7:an.
 
Lördag: LA (100cm) 

I den här klassen kändes allt jättebra! Det var en tidshoppning, men jag red mest för att gå nolla och det gjorde vi! Tyvärr precis utanför placering, men jag är jättenöjd med den här klassen! :)
 
/Jossan & Jennifer

Lite resultat från helgen

Torsdag: 
Hoppade en L:B
Det kändes bra men på 5an, som var en kombination, fick vi ett stopp på. Sen fick vi ett pet. 
 
Fredag:
Hoppade bara en L:a idag
Det kändes ganska bra men vi fick ett stopp även här. Sen fick vi ett pet på 7an. 
Imorrn kommer jag att hoppa en L:A med Märta :)
 
/Jennifer

Midsommar i Vetlanda

Håller på och förbereder för fullt inför imorgon. Då bär det nämligen av till Vetlanda för tävling! Tävlar torsdag, fredag och lördag.
Tors: LB
Fre: LA, MvsB
Lör: LA
Här kommer lite bilder från New Forest SM i Vetlanda från förra året!
/Jossan
 

Tävling!

Idag har det gått i ett hela dagen! Stina kom halv 10 och sen skulle dom rida halv 11. Allt gick bra, och sen kom Nina och så red vi lektion för henne. Märta gick så fint! Nina hoppade även upp och hjälpte mig med att få henne riktigt mjuk och fin :) Vi red bara ett dressyrpass, vilket var väldigt behövligt! Sen kom Milla och red och även då gick det bra, så nu fixar vi inför tävling i Vetlanda torsdag-lördag. Är sjukt taggad! Ska bli så himla roligt! :D
Mina ridskor, från Charlies häst och hund, kom även idag :)
 
/Jennifer
 
 
 

Shopping i Ullared

Här kommer lite bilder på inköpen från Ullared.
Jossan
 
Jennifer

Vi tog inte med alla grejerna på bilderna, men det är i alla fall dom flesta sakerna :)
Mamma och pappa betalade även lite, tack så mycket!♥
 
 

Tårta

Eftersom vi vann div I så hade Moas mamma, Alexandra, bakat en jättefin tårta! God var den också ;) Kan ju även passa på att tipsa om Moas blogg, så den hittar ni HÄR
/Jennifer

Shopping imorrn

Kom fram vid 5 ungefär och nu har vi precis ätit. Gekås och alla affärer runt omkring var stängda när vi kom så vi åkte till stugan och fixade iordning lite.
Imorrn blir det shopping hela dagen, vilket ska bli väldigt kul!
/Jennifer och Jossan


Hästarna

Nu när vi är borta så får ju hästarna vila, men jag tror inte att det gör något, eftersom vi ska tävla torsdag, fredag och lördag den här veckan, så dom tycker nog att det är ganksa skönt att få vila lite :) Och så tävlade vi ju igår också :)
/Jennifer

Farmor och farfar

När vi är i Ullared, dom här dagarna så kommer farmor och farfar att vara här och ta hand om alla djur. Kommer sakna dom nu när vi inte får träffa dom på tre dagar :( Men det aka nog gå ändå ;)


4,5 h

Nu under dom här dagarna då vi är borta, ska jag försöka göra många mobilinlägg som möjligt, så ni har något att läsa här om i alla fall ;) Vet inte om Jossan också gör det, men det tror jag. Men i alla fall så ska jag gå och duscha nu och göra mig iordning för 4,5 h bilåkning! ;)


Tvättat och smörjt

Eftersom det va så lerigt idag så var jag ju tvungen att tvätta av alla saker. Jossan är hos Jonas, så jag fick tvätta hennes saker också. Så jag har smörjt två sadlar, tre träns, två magplattor, åtta benskydd och två par sporrar ;) Haha tur att mamma hjälpte mig med att smörja stövlarna i alla fall, för dom var smutsigast ;)
Nu är jag helt slut så, godnatt!


Resultat i Kumla

Här kommer lite resultat, bilder och filmer!
Alla bilder är tagna av Julia, superfina, tack så jättemycket!
Jossan:
Hoppade först en LA (100), nolla men utanför placering. Jättenöjd, hon kändes kanon!
Nästa klass MsvB (110), vår andra någonsin. 4 fel, ett pet i trekombinationen. Hon kändes riktigt riktigt bra och tog verkligen för sig, höjden är verkligen inga problem alls! Kommer film på den rundan här nere.
Jennifer:
L:B (90cm): Allt kändes verkligen jättebra och Märta var så duktig! Vi red inte så snävt, men det räckte i alla fall till en andra plats! Super nöjd med henne!♥
L:A (100cm): I den här klassen kändes hon lite konstig. Hon stod emot lite på första hindret, men hoppade ändå bra, tvåan gick också bra, men sen när vi kom till trean som var en oxer, fick vi ett stopp. Jag blev lite förvånad för vi kom bra, men jag tror att jag lutade mig lite framåt så hon visste nog inte riktigt vad hon skulle göra. Men efter det så rullade det på bra, så det blev bara något konstigt där. Så jag är ändå ganska nöjd med denna runda :)

Ullared

Idag har det inte blivit bra uppdatering men vi har ju varit och tävlat, så det är därför.
Imorrn åker vi till Ullared så det kommer inte bli mycket till updatering nu några dagar framöver. Vi kommer vara kvar där tills tisdag så resultat, filmer/bilder kommer komma upp så snart vi har kommit hem från Ullared! Kan säga att det var väldigt lerigt idag eftersom det regnade inatt, så ikväll måste vi smörja all utrustning så att smutsen inte torkar in :s
På onsdag kommer vi att vara hemma och sen åker vi till Vetlanda på torsdag för att tävla :D Sen kommer vi hem lördag, så det blir mycket nästa vecka!
Det kommer nog inte upp så mycket mer inlägg ikväll, men jag kanske gör några tidsinställda inlägg som kommer komma upp här på bloggen.
/Jennifer

Bushäst!

Imorse när jag kom ut i stallet så hade Märta lyckats öppna sin boxdörr och gått ut och vällt mathinken, så hon stod där och åt ;) Haha bushäst! Men hon hade inte hunnit äta så mycket som tur var! ;)
/Jennifer


...

Gick upp vid halv 7 imorse och tänkte att jag skulle hinna tvätta Märta innan tävlingen. När hon väl var klar var klockan halv 8 och först då kom jag på att vi inte skulle åka förrän 9... -.- Haha as trött var jag imorse med, men nu är hon i alla fall klar! Fick inte bort alla fläckar så hon är ju inte jätteren, men jag får inte bort mer så det får duga ;)


Heja Sverige!!

Nu är allt redo inför imorgon. Häst tvättad och grejer putsade och inhängt i lastbilen!
Myst ner mig i soffan för att heja på Sverige i EM, kom igen nu grabbar!
/Jossan

Tävling imorrn♥

Nästan allt är inhängt i hästlastbilen, så vi är snart redo inför imorrn. Jossan och jag tvättade Barbie förut och snart blir det ut och tvätta Märta. Jag kom hem vid halv 4 och då började jag putsa alla sakerna. Märta har fått vila idag, så hon är nog pigg och glad imorrn förhoppningsvis ;)

Puts o fix inför Kumla

Fixar och grejar inför tävlingen imorgon!
Blir en LA till att börja med och sen ska starta min andra msvB så ser verkligen fram emot det, kommer bli jättekul! Debuterade i Söderköping förra året med fyra fel så jag hoppas det kommer gå bra imorgon också!
/Jossan

Tävling imorrn

Hanna och jag vaknade vid 9 imorse och nu har vi varit på promenad med Tequila. Snart ska vi åka till Hästholmen och äta. Sen kommer jag att åka hem, eftersom det är tävling imorrn så jag måste packa in alla saker och så kanske jag rider Märta lite lätt :)


Hunnit mycket!

Har hunnit att ha skolavslutning, tittat på Hampus skolavslutning, ridit Märta och duschat nu! Känner mig ganska duktig ;) Snart bär det av mot Vadstena för att träffa världens bästa Hanna<3


Brors skolavsluting

Nyss hemkommen från Hampus skolavsluting. Lite trevligt sådär...
Nu blir det av med klänningen o på med ridbyxor o ut i stallet till min pärla <3
/Jossan

Snart!

Nu är det inte långt kvar innan vi åker mot skolavslutningen! Gick upp halv 7 idag och fixa iordning mig, så nu är jag klar :)
Efter lillebrors sklolavslutning blir det ju hem och rida min lilla ängel!♥ Kanske hoppar lite grann så att det känns bra inför tävlingen, men det blir nog mest markarbete :)

Igår, idag, imorrn

Vart i stan idag eftersom jag sov hos älskling efter speedwayen. Piraterna vann btw!!
Red Barbie när jag kom hem och det gick hur bra som helst! Pigg tjej eftersom hon vilade igår, men efter att hon busat av sig lite o spänt av gick hon grymt bra!
Kan bara inte låta bli att klaga på alla dessa knott, fy tusan vad vidriga dom är! Var hur mycket som helst ikväll, asjobbiga...
Film på mig och Barbie i Mantorp från 2010 (LA: 1m)
Imorrn blire att kolla på lillebrors skolavslutning, vara lite barnvakt åt lillkusin ett tag, och sedan lektion för småtjejerna! Hinner nog klämma in ett pass på min fina någon gång också hoppas jag!
/Jossan

Hanna♥

Har inte haft något att skriva om idag eftersom jag inte har gjort något ;) Men i alla fall så har jag duschat nyligen och ska lägga mig och titta på en film, ska bara hitta någon bra först :p
Imorrn är det ju skolavslutning, och vi ska vara i skolan 7:50 och slutar runt 10. Sen kommer farmor och farfar att hämta mig och så åker vi till Godegård och tittar på Hampus (min lillebrors) skolavslutning :)
Sen blir det hem och rida och sen bussen in till Vadstena för att träffa Hanna♥ Kommer sova hos henne till fredag och då blir det hem och förbereda inför tävlingen i Kumla som är på lördag! :D Så det kommer nog inte bli så bra uppdatering från min sida dom närmsta dagarna!
/Jennifer
image description

Skolavslutning imorrn

Har inte hänt något speciellt idag. Vi tittade på film på morgonen och städade sen fram tills lunch. Vi var tvungna att äta i skolan och sen fick vi sluta. Lite onödigt faktiskt. Åkte sen hem till farmor och farfar och nu har farmor och jag gått en promenad.
Kan inte fatta att det är skolavslutning imorrn! Det känns verkligen inte så, men det ska bli väldigt skönt med sommarlov nu! :)


Promenad

Gick en promenad med Selma förut, oh det tyckte hon nog var ganska kul ;) Hon sprang fram och tillbaka som jag vet inte vad! ;)
Nu har jag i alla fall ätit så nu blir det duschen!


Duktig Märtis♥

Märta var så duktig idag! Hon var väldigt lugn och avslappnad. Hon trampade under sig bra och gick riktigt fint!♥ Så idag så gick allt riktigt bra! :D

Imorrn är det sista dagen i skolan, om man bortser från skolavslutningen. Men i alla fall så ska vi bara städa och titta klart på en film imorrn och sen slutar vi efter lunch :) Så det blir ingen jobbig dag imorrn heller ;)

Avramling

Stina och Ella åkte precis hem, och det gick bra, förutom att Ella ramlade av en gång :s Darmona tog ett långt språng över ett hinder så Ella gled av lite fint ;) Annars var både Stina och Ella jätteduktiga! :) Nu blir det ut och rida Märta en liten stund i paddocken♥
/Jennifer
Stina, Ella och Svarten♥

Stina och Ella♥

Kom precis hem från skolan. Det blev en rätt bra dag trots att det regnade på morgonen :p Hanna, som bor i Vadstena, kom och träffade mig en stund när vi var där. Sen åkte vi tillbaka till skolan och spelade minigolf ;) Haha, gick väl ganska bra i alla fall ;) Nu blir det byta om och äta något innan Stina och Ella kommer och rider. Sen blir det ut och rida Märta♥
/Jennifer

Mot staden

Åker snart in till stan med mamma, ikväll blir det speedway med älskling. Go pirates!!
/Jossan

Dagen

Idag ska vi först till Vadstena med klassen och sen tillbaka till skolan och äta. Sen ska vi spela minigolf och sen slutar vi.
Idag kommer Stina och Ella vid 3 och efteråt ska jag rida Märta :)
/Jennifer


Uteritten

Förut red ju jag i skogen ihop med Jossan och Tove. Hästarna var pigga och tyckte nog att det var roligt ;) Vi red även lite i paddocken sen och Märta kändes bra :) Sen fixade vi maten till kvällen, och sen fixade jag lite i mitt rum. Nu blir det dusch och sen sova<3


Uteritt på Master Mind♥

Ikväll ska jag rida ut en sväng med Märta. Jossan och en tjej, Tove, kommer också att följa med.
Idag var sista vanliga skoldagen innan sommarlovet, så skönt! Imorrn kommer vi först åka till Vadstena och gå runt där och sen tillbaka till skolan och äta, och sen spela minigolf. Så vi kommer inte ha några lektioner imorrn :)

.

Har precis kommit hem till farmor och farfar så nu ska jag duscha och sen äta. Hann och jag har inte gjort så mycket ikväll utan bara spelat fotboll med två andra från hennes klass.
/Jennifer


Bra låtar!

Har inget särskilt intressant att skriva för tillfället.. men bra musik är ju alltid helt okej! Älskar dessa låtar!
/Jossan

Vila för Märta

Snart ska vi äta och sen kommer vi duscha. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men det är sånt som märks! ;)
Eftersom Jossan är så dålig på att blogga så kan jag ju säga att hon och mamma är i Linköping och handlar lite grejer till hästlastbilen idag ;)
Eftersom jag inte kommer komma hem idag så får ju Märta vila, men det tycker hon nog är ganska skönt eftersom träningen igår var ganska jobbig.
Ha det så bra så hörs vi senare idag! :)
/Jennifer

Hemfärd idag :(

Imorse gick Hanna och jag ut med lilla Tequila (hennes morbrors hund). Nu har Hanna, jag och Hannas mamma varit på Sharpman. Jag köpte inget och Hanna köpte bara en borste. Jag kommer ju åka hem ikväll eftersom det är skola imorrn. Farmor och farfar kommer och hämtar mig hos Hanna och sen kommer jag att sova hos dom.
/Jennifer
Hanna och Mowgli♥

-

Hanna och jag har varit och ätit och sen gick vi till nåt ställe där hennes klass hade klassfest. Nu är vi hemma igen och vet inte riktigt vad vi ska göra ;)
/Jennifer


Glass<3

Glass i solen med Hanna<3


Uteritt med Lycka

Efter att vi tränat så åkte jag ju Hanna. Hon var i stallet och skulle rida Gullan. Jag fick även rida en häst som heter Lycka och det blev en uteritt. Lycka tyckte det var kul och bockade några gånger ;) Hon stegrade även en gång när vi stod stilla, för det tyckte hon inte var kul, så jag ramlade/hoppade av ;) Jag satt och pratade med Hnna som var bakom och så stanna vi så jag var inte riktigt med, så då ramlade jag av, haha ;) Men sen så red vi hem igen och då var hon snäll :)
/Jennifer
Hanna och Gold Fashion♥♥

Träningen

Sitter hemma hos Hanna och vi har precis ätit lite. Träningen hos Nina idag gick super bra! Jag och Märta hoppade en bana som låg på 1m och Jossan och Barbie en bana på 1,10m. Det gick jättebra för båda och Nina var också nöjd :) Jag fick även hoppa en linje som låg på 1.10m och det kändes riktigt bra! Vi kom lite fel 1 gång men då avbröt vi bara. Sista gången kändes verkligen jättebra och det känns inte osm att Märta tycker att det är speciellt svårt heller! :)♥
/Jennifer

Träning på G

Sitter i bilen med transporten på släp. Jossan och jag ska träna med hästarna hos Nina som jag skrev igår.
Sen kommer jag åka till Hanna och sover där tills imorrn :)<3
/Jennifer


R.I.P♥

Jag hade 6 kaniner (en hane och 5 honor). Innan jag red såg allt bra ut, men när jag hade ridit klart så låg Pärlan (mamman till de 4 honkaninerna) helt stilla och rörde sig inte. Jag gick in till dom för att se hur det var med henne, och hon flyttade inte på sig eller nåt utan låg bara helt stilla. Hennes ena baktass ryckte till några gånger och så såg det ut som hon började andas lite, men sen så blev hon bara stilla igen :( Så nu har vi varit uppe och begravt henne. Usch! Hon blev bara 2 år, och vi vet inte vad som har hänt. Men troligtvis så har hon blivit rädd för något och dött eftersom kaniner är väldigt känsliga, eller så har hon ätit något konstigt.
R.I.P Pärlan♥

Master Mind♥

Red Märta när jag kom hem och hon var super duktig idag! Hon gick jättefint och lyssnade väldigt bra. Hon blev lite för pigg i galoppen, men annars gick allt väldigt bra :)
Imorrn ska vi till Väderstad och hoppträna för Nina Cervin :) När vi har tränat klart kommer jag att åka till Hanna som bor i Vadstena och sover där till söndag♥ Så mamma och Jossan får ta hand om Märta efter träningen.

-

Isa har varit här och jag har mockat Märtas box och hos kaninerna. Fixade även maten till Märta och Svarten, så allt är klart i stallet.
Nu tänkte jag att jag skulle baka något, eftersom jag inte har något att göra ;)
/Jennifer

Ingen ridning idag

Precis kommit hem från skolan. Ska gå och äta lite och sen kommer Isa och rider Darmona. Märta får vila idag och så har vi inga läxor tills imorrn så ikväll blir det ganska lugnt :)
/Jennifer

Duktig Märtis♥

Har precis varit ute och ridit Märta och hon var så duktig! Hon gick jättefint, lite för pigg men hon var jätteduktig! :D Ska nu gå upp och duscha och sen packa väskan.
/Jennifer

Hanna<3

Hanna sov ju här inatt och nu ska vi åka till Motala för att fixa i Alices gamla lägenhet. Hanna kommer åka hem idag. Om det inte blir för sent när vi kommer hem så kommer jag rida Märta<3
/Jennifer


Märtis<3

Nu har Stina, Ella och Milla varit här så nu är det min tur att rida :) Märta får ett markarbetspass i paddocken, fast inte så länge. Sen kommer Hanna så det kommer inte bli så bra uppdatering på bloggen från min sida :)
/Jennifer


Hanna♥

Kom hem från skolan nu och snart kommer Stina och Ella och rider. Sen kommer Milla vid halv 5 och rider.
Imorrn är det ju nationaldagen så vi är ju lediga, så Hanna kommer ikväll och sover tills imorrn :D♥ Kanske rider Märta ikväll, det beror på när Hanna kommer och vad klockan blir när Milla har ridit klart :)
image description

Längtar tillbaka :o

Som jag sa tidigare så var jag med på öppet hus ikväll och träffade 2 tjejer från min gamla klass :D Tyvärr så hann vi inte prata så mycket :/ Jag längtar faktiskt tillbaka till Godegårds skola, haha, när man gick där ville man ju börja i en annan skola ;) Men jag vill ju gå med mina kompisar från min gamla klass, för nu träffar jag nästan aldrig dom, men det får vi ändra på! :D<3
/Jennifer


Biologi

Fick tillbaka lite saker i skolan idag, så som prov, test och inlämningar och jag är ganska nöjd över alla resultat :)
Kom hem från skolan för ca 30 min sen och har nu ätit.
Ikväll följer jag med till min gamla skola, där Hampus nu går, när dom har öppet hus.
Märta får ju vila idag eftersom det var tävling igår :) Nu blir det renskrivning av en biologi inlämning som ska in imorrn :)
Ha det så bra så hörs vi senare ikväll! :)
/Jennifer

SUPER!<3

Som Jossan skrev i det tidigare inlägget så hick det ju superba idag! :D Det var riktigt kul!
Nu blir det dusch och sen ska jag ringa till min kära vän Hanna och se hur det har gått för henne idag och igår när hon har tävlat! :D
Hennes blogg: hannasvenssson.blogg.se


Kanonresultat

Det har gått så jäkla bra idag!! Alla ponnys var superfina och alla fick till skitfina rundor och det resulterade i att vi vann omgången och det ledde till att vi vann hela finalen! I och med att vi vann div 1 kvalade vi även till elit nästa år, ser verkligen fram emot det!
Jättebra jobbat idag tjejer, grattis till oss! Vill även tacka alla som stöttat och hjälpt till, både föräldrar och lagledare, hade inte gått lika bra utan er!!
Moa Christensen - Valentin Bello Sun
Malva Samuelsson - Brimstone
Jennifer Damberg - Master Mind
Josefine Damberg - Bessie's Barbie
/Jossan

Mot Skogslotten

Godmorgon på er!
Kom precis in från stallet efter lite fodring och finslipning på hästarna, dom lyckas ju alltid få till några fläckar under natten även om dom har täcke på sig...
Nu blir det lite frukost sen bär det av mot finalen i div 1 och nu hoppas vi på samma framgång som i de båda deltävlingarna! Vi ligger just nu delad etta i serien så vi hoppas verkligen på det bästa! Blir kul med LA nu efter att omgångarna gått i LB.
Nu håller vi tummarna för bra väder och att alla kanonhästar i vårt lag är lika grymma som vanligt! Kom igen nu alla tjejer: Moa, Malva och Jennifer!

Tvättat hästarna

Allt är ju som sagt inplockat i hästlastbilen och nu har vi tvättat hästarna. Dom var ganska smutsiga :s ;) Men det gick bort snabbt!
Ett tips, använd lite äppelcidervinäger och blanda med varmt vatten, så går smutsfläckar bort jättefort! Det låter lite lustigt men det funkar verkligen på alla fläckar! :D
Nu blir det kvällsmat och sen duscha! :)
/Jennifer

I förmiddags red jag Märta och det gick ganska bra. Jag red henne bara lite grann i paddocken eftersom det är tävling imorrn :) Hon var väldigt pigg men kändes nästan lite stressad, men det beror nog på att det blåser så himla mycket! Mot slutet lugnade hon ner sig och gick bra, men fortfarande lite för fort ;) Men det kändes bättre på slutet i alla fall :)
Nu har jag fixat benskydden och hängt in allt i hästlastbilen, så allt är packat och klart! Ikväll kommer jag inte tvätta hela Märta eftersom det är ganska kallt, så jag kommer bara tvätta henne på dom ställen hon är smutsig :)
/Jennifer

Master Mind♥

Har precis kollat startlistan inför morgondagen och det ser bra ut :) Nu blir det ut och rida Märta och sen putsa sadeln och byta schabrak :) Jag måste även tvätta benskydden och packa in allt i hästlastbilen. Imorrn blir det inte så tidigt eftersom vi inte ska hoppa första klassen. Jag och Märta ska hoppa en L:A och sen lagklassen och Jossan och Barbie kommer också hoppa L:A och lagklassen :)
Ikväll kommer vi nog tvätta hästarna eftersom dom har gått utan täcke nu när det varit varmt och då blir dom ju smutsiga ;)
/Jennifer

Stockholmsresan

Hemma från en resa till Stockholm med djur och hästklassen! Var kul men vädret förstörde stämningen tyvärr...
Vi var och kollade på försvarsmaktens stall, hästar m.m och sen var vi i hovstallet och kollade på deras fina stall, hästar, utrustning, vagnar osv. Skaplig ordning och reda!!
Kommer lite bilder, dock inte tagna idag.
Kan ju även passa på att säga att idag var min sista skoldag! Fast ska till skolan på måndag och sitta med i anställningsintervjuer... ska även in och skriva traktorkort (som vi får av skolan) på trafikverket så det blir påläsning i helgen! Ha en bra kväll och trevlig helg!
/Jossan

Vampire diaries♥

Nu blir det ut till stallet för att fixa maten åt hästarna och sen in och titta på "Vampire diaries" :D♥
/Jennifer

Ösregn!

Är själv hemma och regnet bara vräker ner ute och jag fryser! Så nu tänker jag gå och äta något varmt och sen bara ta det lugnt! Det var ett tag sen jag gjorde det ;) Kanske tittar på någon bra film, om vi har någon ;)
/Jennifer

1 Juni 2012

Sitter i skolan och väntar på bussen. Idag hade vi matteprov och det gick nog ganska bra :)
När jag kommer hem så ska jag bara ta det lugnt, så Märta får vila eftersom vi hoppade igår :)
Så jag kommer rida Märta imorrn istället :)
Bara två dagar kvar! Taggad till tusen! :D<3


RSS 2.0