Inställda!

Gick till skolan som vanligt idag och fick reda på att dom två sista lektionerna var inställda, så just nu sitter jag och Matilda och väntar på bussen som tar oss hem! Inte helt fel!
Vid halv 7 kommer Iza och rider Darmona så jag kommer rida Märta ihop med henne.
/Jennifer


Praktik

Imorgon påbörjas ännu en veckas praktik, dock den sista. Blir sammanlagt tre veckor, varav den första var i Kolmården och dessa två hos Malin Andersson som är ridinstruktör och unghästutbildare på Stall Nyckelby och i Väderstad hos en hingsthållare. Så förra veckan och antagligen även den kommande bestod av väldigt mycket ridning, två till fem hästar om dagen. Väldigt bra träning och väldigt kul!

Bild från ungefär ett år sedan.
/Jossan

Påväg hem

Efter några roliga dagar i Göteborg är vi nu påväg hem igen!
Ska hem och rida Märta och packa då vi ska åka och träna för Nina imorrn.
/Jennifer


Väntar

Har haft jätteroligt nu dom här två dagarna som vi varit i Göteborg! Just nu sitter vi och väntar på att nästa klass ska starta!
/Jennifer


Hanna<3

Sitter nu i bilen påväg till min saknade vän! Ska bli så himla roligt då vi tyvärr inte har träffats på jättelänge!<3
/Jennifer


Fyra hästar!

Jossan och jag har idag mockat, städat Malins skåp och ridit 3 hästar var. Nu blir det ut och rida den fjärde! Märta får nog ett lättare markarbetspass innan jag packar det sista och åker till Hanna! Imorgon åker vi till Göteborg!! :D
/Jennifer


Göteborg!

Har nu varit på prao hos Malin Andersson i två dagar och det har varit jätteroligt! På förmiddagarna har vi varit ute i Väderstad där vi brukar träna för Nina. Där fick vi hjälpa till med att borsta, löshoppa några hästar och lite annat. Har även varit i Nyckelby där jag ridit Malins storhäst. Imorgon är sista dagen för min del då jag ska åka till Göteborg Horse Show ihop med Hanna på torsdag! Ska bli grymt roligt!! Vi kommer stanna kvar där tills lördag, så mamma och Jossan får ta hand om Märta här hemma!
/Jennifer

Kolmården praktik!

MASSA bilder från min vecka på praktik hos Kolmårdens veterinärer! Intressant, spännande, händelserik, lärotik och vääldigt rolig vecka!!
 
Sövd kulan vilar mot mina ben.
 
/Jossan

Godmorgon!

Gick upp vid 7 och fodrade hästarna. Fixade även nya höpåsar tills ikväll och imorgon bitti. Gick sedan in och duschade så nu ska jag äta frukost. Vi ska åka vid 13:15 ungefär så att vi är där tills 13:45.
/Jennifer


Helg<3

Nu är det äntligen helg!! Känns ganska skönt också att jag inte ska till skolan på hela nästa vecka!
Idag var Stina och Ella här och red och det gick jättebra! Efter det fixade jag höpåsarna så då blev klockan så mycket så jag hann tyvärr inte rida Märta.
Imorrn kommer jag gå upp lite skapligt så att jag hinner med allt jag ska göra innan konfirmationen. Efter konfirmationen kommer några av våra släktingar hit så det blir fullt upp hela dagen imorrn!
/Jennifer

https://cdn1.cdnme.se/3543041/7-3/pic_5171ba21ddf2b33d1cd12bef.jpg" class="image">


Sista dagen

Äntligen fredag igen! Har engelska prov idag som jag pluggade till igår efter att jag varit på konfan. Efter skolan idag kommer Stina och Ella och rider och efter det kanske jag rider Märta. Det blir även sista dagen i skolan på en vecka nu då vi har prao nästa vecka. Jag är även ledig hälften av nästa vecka då jag ska till Göteborg Horse Show ihop med Hanna och hennes mamma. Det kommer bli grymt roligt!!
/Jennifer


Torsdag

Kom hem från träningen vid halv 11 igår så jag hann inte blogga nåt då. Kanske hinner skriva ett inlägg om träningen ikväll.
Idag slutar jag vid 15:15 och då tar jag bussen direkt till Nykyrka då vi ska gå igenom allt till konfirmationen som är på lördag och söndag. Det är slut vid 7 och då ska jag hem och plugga till andra delen av engelska provet som är imorrn!
/Jennifer


Träning

Sitter på bussen påväg till skolan nu! Slutar 14:15 och är hemma vid halv 4 ungefär. Då kommer jag att fixa i ordning Märta och Barbie då vi ska åka till Nina för att träna. Kommer nog även plugga på dit och hemvägen då vi har Engelska prov på fredag.
Ha en bra dag!
/Jennifer


Dagen

Idag kom jag hem vid halv 5 och då gick jag ut och red Märta. Det blev ett markarbetspass i paddocken och det gick bra! Hon var riktigt mjuk och fin idag!
Barbie fick också ett markarbetspass i paddocken och det gick också bra! Hon var lite spänd i början men i slutet blev även hon mjuk och fin!
/Jennifer

Gårdagen

Igår var farfar jättesnäll och hämtade mig i skolan så att jag var hemma redan vid halv 2! Så himla skönt!
Gick då ut och red Barbie en sväng i skogen och det gick bara bra! Märta fick också en skogstur och det gick bra med henne också! Båda två var pigga och glada! Efter det gick jag in och pluggade till kemiprovet som vi hade idag. Tror det gick ganska bra!
/Jennifer
 

Äntligen!

Nu funkar blogg.se appen igen! Så nu kan jag blogga från mobilen!
Idag har i alla fall Stina och Ella varit här och ridit och efter det red jag Märta lite i paddocken. Nu på eftermiddagen har jag pluggat till Kemi provet så nu blir det duschen!
Jossan har åkt till en kompis då dom ska ha praktik på Kolmården nästa vecka. Så i veckan har jag både Märta och Barbie att rida!
/Jennifer
Bild från tävlingen igår på oss och våra fina lagvästar! Dock saknas Malva och Lisa på bilden!


LÖRDAG♥

Förlåt för dålig uppdatering, men jag bloggar ju oftast från mobilen men nu fungerar inte blogg.se appen. 
Idag har vi i alla fall varit och tävlat, så gårdagen bestod av puts och fix inför tävlingen! Har ikväll pluggat lite då vi har två prov nästa vecka. 
Imorrn vid 10 kommer Stina och Ella och rider och efter det kommer jag kanske rida ut en sväng med Märta. Måste även plugga lite imorrn kväll.
/Jennifer

RUBRIK

Nu är den efterlängtade fredagen här! Veckan har gått väldigt fort, vilket är skönt!
Efter skolan ska jag hem och rida Märta. Vanligtvis brukar ju Stina och Ella komma och rida, men dom kunde inte.
Jag kommer även att putsa och fixa alla grejer inför tävlingen eftersom jag inte hann det igår!
/Jennifer


Snart fredag!

Har varit ganska fullt upp idag! Har ju självklart varit i skolan och var sedan hemma vid 5. När jag kom hem gick jag ut och fixade Märta. Red sedan fram och när hon var mjuk och fin kom pappa ut och hjälpte mig att hoppa lite. Märta var verkligen taggad! Jättepigg och lite okoncentrerad till en början, men det gick bra ändå! När hon väl började koncentrera sig gick det mycket bättre! Så det känns bra nu inför tävlingen i Jönköping som är på lördag! Det som känns lite mindre bra är att min vita ponny numera är brun i ansiktet för att hon har rullat sig i leran!
Nu ska jag jag plugga lite och sen kanske jag smörjer mitt träns innan det är sovdags!
/Jennifer


Konfirmation

Efter skolan följde Sabina med mig hem för att mamma skulle skjutsa oss till Nykyrka. Vi har nämligen haft konfirmationsträff och gått igenom lite inför själva konfirmationen. Det är nu bara ca 1,5 vecka kvar innan jag ska konfirmeras!
Kom i alla fall hem vid halv 8 och har sen dess ätit, bakat och duschat.
Mamma har även varit jättesnäll och ridit Märta idag då jag inte har hunnit det! Tack!<3
/Jennifer


Skola igen!

Första skoldagen efter lovet gick helt okej! Hade lång dag.! Kom hem vid 5 och gick ut och hade lektion för Milla och Ella.
Efter det hjälptes hela familjen åt med att sätta upp lite hinder i paddocken. Äntligen är dom uppe! Underlaget i paddocken har faktiskt börjat bli riktigt bra nu, så det känns skönt att kunna rida ordentligt!! Märta fick dock vila idag för att klockan blev så mycket efter att vi satt upp alla hinder i paddocken.
/Jennifer

Bildbomb från Italien!



 
Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, men dom är tagna med min mobil och är därför lite suddiga osv!
/Jennifer

Påväg hem!

Sitter just nu i bilen påväg hem! Ska bli väldigt skönt och komma hem och sova ordentligt i sin egna säng då vi inte har sovit överdrivet mycket nu dom senaste dagarna! Men det är även tråkigt att lämna Rom och alla kompisarna! Kommer vara jättetomt utan dom nu när vi bott ihop i nästan en vecka.
Dagarna har verkligen varit grymt roliga! Kommer lägga upp lite bilder och kanske skriva lite om vad vi gjort osv när jag får tid!
Kan säga det också, att det är väldigt kallt i Sverige jämfört med Italien!!
/Jennifer


Sista dagen

Idag är det sista dagen i Rom! Vi kommer inte att åka härifrån förrän ikväll så vi ska göra lite grejer idag. Kommer komma hem ganska sent inatt så imorrn är jag ledig från skolan.
/Jennifer


Rom

Hej allihop! Sitter på rummet i Rom just nu! Har precis ätit frukost så vi ska göra oss i ordning för att gå på marknad.
Jag och två andra tjejer bor ihop i ett trebäddsrum. Kan inte klaga på vädret heller då det har varit 15-20 grader varenda dag. Dock så skulle det regna idag men vi får se!
Ha det bra!
/Jennifer


Dubbel ridning

Kom precis in efter att ha suttit och solat lite på verandan, älskar vädret (gud vad jag tjatar)!
Ridit både Barbie och Märta idag eftersom Jennifer för tillfället befinner sig i Italien, liiiiiiite orättvist... 
Ska ut och fixa lite höpåsar snart och ikväll ska jag till stan. "Måste" sova i stan inatt för ska äta lunch halv ett med elitlaget imorrn och eftersom mamma och pappa jobbar kan ingen skjutsa in mig till Motala så dags. 
 
Tycker bilden är så fin med båda finaste ponnyerna, dock ser väl jag inte allt för snygg ut...
/Jossan

Vår!!

Älskar vädret!!
Här kommer lite mysiga vårbilder från igår och idag!
 
/Jossan
 
 

Märta♥

Kommer sakna min lilla ängel nu när jag är borta!! Kommer självklart att sakna resten av min familj också!!
/Jennifer

Tisdag

Egentligen skulle Stina och Ella kommit nu på morgonen, men det blev inte så. Ska snart gå ut och fixa stallet och sen rida Märta. Kommer nog rida en lite längre sväng i skogen eftersom vi var och tränade igår. 
Efter det kommer jag packa det allra sista innan Rom!! Vi ska träffas i Nykyrka vid 8 ikväll och kommer sedan åka tillsammans mot flygplatsen inatt.
När jag är borta kommer mamma och Jossan att rida Märta så att hon får röra på sig.
/Jennifer

Bra träning!

Träningen idag gick så bra!! Märta var pigg och framåt men lyssnade bra.
Vi tränade mycket på att hoppa kombinationer, eftersom det var på en kombination som vi stannade ut oss på på förra tävlingen. Jag blir lite osäker och tror att vi ska komma för nära till B hindret och därför tar jag lite för mycket i henne när är påväg mot kombinationer. Så idag tränade vi på att jag skulle rida som vanligt och inte tänka så mycket på B hindret och det gick jättebra!!
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund. Vid halv 6 kommer Stina då jag ska vara lite barnvakt ikväll. Hon kommer sedan åka hem vid 8 och då kommer jag packa det sista innan resan!
/Jennifer


Väderstad

Godmorgon!
Om ungefär en halvtimme åker vi mot Väderstad för att träna så nu ska jag gå ut och fixa Märta.
/Jennifer


RSS 2.0