Resultat Änglahoppet Borås

Jossan & Barbie
 
Onsdag Kval 1 (LA, 1.00m): Kändes jättebra till en början. De första hinderna var kanon fram tills 6a (första hindret i kombinationen) som hon petade för vi kom lite nära. Efter kombinationen var det en linje fram till hinder nummer 7, en oxer, som hon också petade. Dels på grund av att vi kom lite ur balans efter kombinationen där vi kom lite fel, men det var även hur många hästar som helst som rev just sjuan. Många såg ut att komma jättebra men petade ändå ner en bom. Tror det kan ha varit något med hindret som hästarna hade svårt att bedöma. Var så även med Barbie och mig. Vi kom inte alldeles fel men hon var ändå i och touchade, lite synd. Men men, såna skitpet kan drabba alla! Slutade alltså på 8 fel första dagen.
 
Torsdag Kval 2 (LA+5, 1.05m): Den här rundan kändes verkligen kanon, Barbie var rikitgt på hugget och kändes väldigt framåt. Det var en A:0 så man var ju tvungen att ha ett ganska högt tempo osv. Vi fick jättebra språng, men hon var i och snuddade liiite på hinder nr 7, ett räcke. Vet inte riktigt anledningen till det, vi kom bra och så men det var som sagt bara en pytteliten touch som gjorde att bommen föll, oturligt nog. Man har inte alltid turen med sig tyärr...
 
Fredag Consolation (LA, 1.00m): Med mina samanlagda  12 fel kom jag inte till finalen utan till consolation, typ B-finalen. Väldigt tråkigt att jag inte kom med till den stora finalen som gick i MsvB (1,10). Det är som sagt så lite som gör det. Dessa små skitåpet man får spelar ju så stor roll tyvärr. Men i alla fall så red jag consolation som gick i LA (1,00). Även detta var en A:0 och här vart vi äntligen nolla, och med en snabb tid som räckte till andraplatsen, så det är jag väldigt nöjd med!
 
 
 
 
 Jennifer & Märta
 
Onsdag kval 1 (L:A 100cm) A0:A0
Kändes jättebra i denna klass! Kom till omhoppningen och tyvärr så rev vi första hindret i för att vi kom för nära. Annars kändes det jättebra! Fick alltså 4 fel denna dag.
 
Torsdag kval 2 (L:A+5 105cm) A:0
Även denna klass kändes jättebra! Men tyvärr så rev vi 5A för att vi kom för nära. Slutade på 4 fel även denna dag och hade då med mig 8 fel sammanlagt och med det resultatet tog vi oss till final!
 
Fredag Final (MsvB 110cm) winning round
Är så supernöjd med denna klass!! Först så red vi en grundomgång och fick då 0 fel, vilket var våran första nolla i MsvB! Sedan blev det omhoppning mellan oss 6 som var felfria. Märta och jag petade tyvärr ett räcke för att vi kom alldeles för nära. Vårat resultat räckte till en 6:e plats i denna klass!
 
Märta var så duktig i helgen och så var hon pigg och framåt i alla klasser! Kändes verkligen jättebra!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: charlotte

Men shit vilken fin runda du red i grunden, hur lysande som helst!! det syns att du verkligen har ridit in dig på henne!;D pussa massor på henne! o grattis

2012-11-05 @ 01:44:14
URL: http://ristiniemi.blogg.se
Postat av: Farmor

Va fint du rider Jennifer,vi fattar inte hur du kan komma ihåg att rida rätt väg,jätteduktigt.

Svar: Tack!
J Damberg

2012-11-05 @ 21:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0