Resultat från Mjölby

Mster Mind och Jennifer
L:A: Allt kändes jättebra fram till kombinationen då vi kom in lite fel. Fick då ett stopp på B vilket inte alls var konstigt då det blev för långt. Vi fick även 1 tidsfel eftersom vi fick ett stopp. Men andra gången vi kom gick det bra så det är bara att träna vidare.
 MsvB: Det kändes så himla bra!! Märta var så duktig! Men när vi kom till 3kombinationen kom vi in fel, men då kom vi över alla hinder men vi peta C hindret. Som ni ser på filmen fick vi först in 2 galoppsprång mellan A och B och mellan B och C fick vi in 3 så det var inte konstigt att vi rev det sista! Hon var jätteduktig som verkligen försökte hoppa! Men är verkligen jättenöjd med den här klassen! :D 
 Jossan & Bessie's Barbie
L:A Kändes kanon, hade bra galopp och fick bra språng. Fick höra av många innan att underlaget varit halt så tog det väldigt väldigt lugnt, gasade inte på för fullt i omhoppningen och så utan satsade på att hålla oss på fötterna och gå nolla. Lyckades med det, vi var dubbelnolla och knep tredjeplatsen så är jättenöjd!
 
MsvB Även denna rundan kändes väldigt bra. Hade vi ett bra grundtempo, bra rytm och galopp och riktigt bra språng. Kom alldeles för nära in på första hindret i trekombinationen så petade A-hindret. Beundrar verkligen min fina ponny som alltid löser resten när det blivit lite tokigt i början. Hon klämde in två språng mellan A och B där det skulle varit ett. Men löste sedan B och C hindrena perfekt. Slutade alltså på fyra fel, men rundan över lag kändes jättebra så jag är nöjd!
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Jåttefint du rider Jossan,vi fattar inte hur du kan hoppa så högt,skitduktigt.

2012-11-05 @ 21:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0