DM resultat

Gårdagen på DM gick inge vidare. Två ner i L:A, men rundan kändes ändå bra. Hon var framåt och kändes inget tveksam, vilket är målet just nu med tanke på situationen... Ena nedslaget kom på en grå mur med två bommar över. Hon tittade ner på muren och fokuserade mer på den läskiga lådan än o lyfta på fötterna. Väldigt konstigt eftersom hon aldrig är tittig på hinder. Andra nedslaget kom på sista hindret, en oxer som vi kom liiite nära på men där tycker jag ändå hon kunde ansträngt sig mer än vad hon gjorde. Men huvudsaken är att hon kändes pigg och glad, nedslagen spelar inte så stor roll. Det löser vi sen. 
Ute i MsvB. Blev väldigt besviken efter den rundan. Hon kändes superfin fram tills femman där hon petade ner en bom (grå muren igen...). Då blev hon upprörd, blir hon ofta när hon river och då stressar hon upp sig och hoppar spänt och med dålig teknik. Sexan rev hon i och med det ganska rejält och trasslade på något sätt in bakbenen i oxern så hon fick med sig bommarna under sig. Då blev hon både rädd/skrämd och fick säkert lite ont. Efter sexan tog det tvärstopp. Kände på henne att det här kommer inte sluta bra. Efter språnget på sexan ville hon inte hoppa mer så ett stopp på sjuan och ett på åttan och alltså uteslutna. Väldigt synd att språnget på sexan blev så tokigt. Speciellt med tanke på hur känslig hon är och jag hoppas verkligen att hon kan glömma det så det inte sitter kvar. Men tar med mig hur fin hon kändes fram tills 5 o 6 och tränar vidare.
Kommer hoppa mycket och ganska lågt hemma för att hon själv ska få tillbaka sitt självförtroende och tycka det är kul igen. Dock inte höjden som är problemet utan hon kan lika gärna stanna i L:B som MsvA. Men för att spara på henne är många och låga språng bra. Berömmer henne även överdrivet för att hon ska slappna av och veta att hon är bra. Funkar verkligen inte att bli arg på henne, då är resten av ridpasset förstört. Så stannar hon är det ingen idé att bli arg utan bara lugna ner henne och komma lugnt igen. Verkligen en speciell häst. På ALLA sätt o vis!
 
Bild från Årsta Runsten
/Jossan
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0