Resultat Örebro

Jossan & Barbie
 
L:B A:0/A:0

4 fel. Kom igång bra och hade bra galopp och rytm. Hon kändes fin, dock lite nonchalant och slarvig med att lyfta på fötterna ordentligt. Petade tvåan på grund av det, en liiiiiten touch. Kanske att hon inte hann se hindret ordentligt, och hon var inte tillräckligt kvick upp med frambenen. Inte så taggad som hon är i LA och MsvB så det blir nog bättre nästa helg!
 
 
L:A A:0/A:0
 
4 fel även här, och samma jäkla hinder en gång till! Var tydligen jättemånga som rev just det hindret så antagligen var det nåt svårt med det. Hästarna kanske hade svårt att bedöma det eller något liknande. Lite synd för annars så kändes hon kanon!
 
 
Jennifer & Märta
 
L:B (90cm) A:0/A:0

Allt kändes jättebra! Det enda var att det gick lite för fort i grundomgången och så kom vi lite nära på några hinder men annars gick det jättebra! 0+0 fel och snabbaste tiden så det blev en vinst!
 
 
L:A (100cm) A:0/A:0

8 fel i grundomgången. I den här klassen kom vi inte riktigt igång innan vi kom på första hindret. Så vi kom alldeles för nära men Märta var så snäll och hoppade! Men hon fick liksom hoppa rätt upp så vi slog ner bakbommen. Efter det kom vi liksom inte igång så det blev ett pet på 4a för att vi kom för nära igen. Efter det började vi komma igång lite bättre så det blev några fina språng på slutet sen i alla fall. 
Är verkligen jättenöjd över Märta som var så snäll och hoppade även fast vi kom så fel!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0