Mjölby-resultat på söndag

Vet att vi är assega med resultaten från Mjölby! Men vi ska lägga upp filmerna o så, så det tar lite tid att göra det inlägget. Vi lovar att det kommer upp på söndag!
Direkt efter tävlingen i lördags drog jag till Hugos med några kompisar: Andreas, Linus, Felicia och Hanna. Så där försvann den kvällen att skriva resultat. Söndagen var vi i Linköping och shoppade lite till ridsportgalan så även den dagen försvann helt plötsligt. I veckorna när man kommer hem från skolan är det också ganska fullt upp med hästar och plugg så då finns inte heller riktigt tiden att sätta sig och skriva ett ordentligt resultat-inlägg med bilder och filmer. Nu på lördag är ridsportgalan och inför den är det lite fix som skall göras... Men som sagt SÖNDAG, vi lovar!
 
Imorrn är det fredag, underbart! På eftermiddagen i skolan ska vi på bio och se "Die Fälscher", till minnet av förintelsen. Någon som sett filmen? Är den bra?
 
 
För övrigt ser jag mycket fram emot helgen och framför allt lördagen, eftersom ridsportgalan är då! Kommer bli så himla kul!!
Ha en kanonkväll alla, och som sagt spana in bloggen på söndag!
/Jossan

Kommentarer
Postat av: basebollivet.blogg.se

Haha ja jag kan inte säga annat :)

2013-01-24 @ 22:50:04
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0