Skola imorrn

Kom hem från konfan vid 7 ungefär och satte mig då och kollade på ponnyakuten! Har även hunnit plugga lite matte sen jag kom hem.
Imorrn är de ju skola igen... Som tur är så slutar jag tidigt så jag hoppas att jag hinner med tidiga bussen hem. Kommer i vilket fall rida Märta och sen plugga lite.
/Jennifer


Kommentarer
Postat av: Moa Christensen

Jaha ja, då har du verkligen missat något, det är sjukt kul! :D

Ja precis, hann inte att se så mycket av när ni red men av det lilla jag såg så såg det jätte bra ut, tur att det gick bättre sen när ni hoppade med (läste inlägget)!!:D

Det känns verkligen mycket mer lockande att rida en sväng, drar mig fortfarande för att börja läsa på fysiken.. Men det är sant vi lär nog allt komma in i det så småning om ;)

Verkligen as sjukt och överhuvudtaget inom ridsporten vad allt blivit dyrt! Jo ja precis det kan helt stämma, finns ju ingen mening med att ha ett träns som "låser sig". Men jag tror inte jag ska lägga pengar på något nytt med tanke på att jag har en fungerande träns redan, iaf inte i första hand, först ska stövlar och sadel införskaffas och helst ett par stigbyglar! :)

De är verkligen hemska, man bara väntar på att kvällen ska komma och det ska bli skola... Sen finns det knappt något att göra sånna här dagar heller, speciellt inte när hästarna vilar! :(:D<3

2013-01-13 @ 21:09:15
URL: http://moachristensen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0