Jossans resultat Grevagården

Här kommer det väldigt sena resultatet från Grevagården! Är nämligen sjuk och orkar inte skriva så mycket...
 
LA+5
Uteslutna (?!?!). Jättekonstigt! Fattade inte riktigt vad som hände, brukar aldrig hända. Två linjer med utmätta 6 galoppsprång men valde att rida på 5 eftersom hon har så stor galopp. Stannade först på andra hindret på första linjen sen på andra hindret på andra linjen, därmed ute. Hoppade hur bra som helst på andra försöket på båda så inte tittig eller nåt.
Kan vara bra att en sån grej händer så man själv får tänka till lite. Oftast går det så himla bra för oss så man får inte bli för bortskämd med det. Antagligen blev jag lite passiv och litade för mycket på henne så hon blev osäker. Även om hon hoppar i alla lägen måste man alltid övertyga henne annars blir hon tveksam. Man måste visa tydligt vad som gäller för att hon ska våga ta för sig (vilket gick strålande i andra klassen istället!!).
 
MsvB
0+4 fel och femma. Det var en A1:a, alltså först grundomgång (10 hinder i detta fall) och sedan omhoppning för de felfria (6 hinder). I den här klassen var jag väääldigt revansch-sugen och förbannad efter första klassen, vilket ledde till en felfri grundomgång och en omhoppning med ett pet. Supernöjd eftersom det var en svår bana och förutsättningarna efter första klassen inte var så bra. Duuuktig och fin ponny <3
 
 
 
/Jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0